Sergi
AK PARTİ KARATAY’DA 71. DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

KARATAY’DA HİZMETTE ÇITA YÜKSELİYOR

AK PARTİ KARATAY’DA 71. DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığının düzenlediği 71. Danışma Meclisi Aziziye Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı. İlk olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karatay ilçe teşkilatının başarısından bahsederek; bugüne kadar olan başarısından dolayı Karatay ilçe teşkilat mensuplarına, Karatay Belediyesi’ne ve emek veren dava arkadaşlarına teşekkür etti. 

AK Parti Karatay’da yerel seçimlerin startı verildi

Hedeflerinin yerel seçimlerde yine Karatay’ı bir numaraya taşımak olduğunu söyleyen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; “Mart ayında yapılacak yerel seçimler Türkiye’nin yükselişi için kritik öneme sahip. Bugünden itibaren yerel seçimler için 'Bismillah' diyoruz. Mart 2019'da yapılacak seçimlerde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çok çalışırsak, birlik ve beraberlik içinde olursak, sayımızı arttırarak, inanarak, azim ve yorulmadan yolumuza devam ederiz. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza ilerleyeceğiz. Karataylı hemşehrilerimiz bugüne kadar bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Bu halka mahcup olmamak için; var gücümüzle çalışacağız.  Bundan sonra da gönül belediyeciliği, gönül teşkilatçılığı yapacağız” dedi. Türkiye’nin ekonomisi üzerinde oynanan oyunlara dikkat çeken Genç, Türkiye’nin tarihi ve stratejik önemi nedeniyle, zengin yeraltı kaynakları ile bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen ABD ve Avrupa’nın çeşitli baskılar ve yaptırımlar uygulamak için çaba gösterdiklerini belirterek ne olursa olsun yılmayacaklarını söyledi.

Karatay’da hizmette çıta yükseliyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni imar revizyon planları ile Karatay’a 125 bin ilave nüfus geleceğine ve 2-3 yıla kadar Karatay’da 1-2 katlı bina kalmayacağını vurguladı. Başkan Hançerli; artan nüfusa göre okul, kapalı pazar market ve cami gibi ihtiyaçların arttığını belirtti. Göreve geldikleri günden bugüne kadar Karatay’daki yapılan en büyük değişimin Karatay’ın baştan aşağı yenilenmesi olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; bu değişimin belediyenin kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirildiğinin altını çizdi. Gerçekleşen değişimin sadece Karatay Belediyesi’nin gayreti ile değil; AK Parti Konya Milletvekillerinin, AK Parti Teşkilatının birlikte gösterdikleri çalışma ve çaba ile olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli, Büyükşehir Belediyesi yasası yürürlüğe girmeden Karatay’da bütün önlemlerin alındığını ve gerçekleştirilen yatırımlar ile Karatay’ın sürekli gelişerek büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, seçimlerinde Konya’da merkez ilçelerde en büyük oy oranının Karatay’da olduğuna dikkat çekerek; 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Karatay’ın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinin artarak devam edeceğini belirtti. Kış hazırlıkları hakkında da bilgi veren Başkan Hançerli; hedeflerinin yaklaşan kış mevsimi öncesinde Karatay’daki yolların asfalt ve yama gibi ihtiyaçlarının tamamlayıp vatandaşların problemsiz olarak bu yolları kullanması sağlamak olduğunu belirtti.

ANGI: Başkan Hançerli tecrübesiyle her hamlesini hizmete dönüştürdü

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise 24 Haziran seçimlerinin ardından; hiç durmadan ve yorulmadan yerel seçimler için çalışmaya başladıklarını söyledi.  İl Başkanı Hasan Angı; Türkiye’nin 24 Haziran seçimleri sonrasında çok önemli bir değişime ve yeni bir sürecin başlangıcına adım attığını belirterek; bu sürecin 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile daha da güçlenerek devam edeceğini kaydetti. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye özverili çalışmaları için teşekkür eden Başkan Hasan Angı; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin Karatay’ı 15 yılda yeniden şekillendirdiğini dile getirerek; Sayın Başkanımız belediyeciliği bilen tecrübesiyle çalışmaları sadece Karatay’la sınırlı kalmadı ve diğer ilçelerin de yardımına koşarak her hamlesini hizmete dönüştürdü. Tarihe ev sahipliği yapmış olan Karatay’ımız büyümeye devam ediyor” ifadelerine yer verdi. Karatay’ın bir çöküntü alanından Konya’nın cazibe merkezi haline gelmesinde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin hizmet anlayışının ve emeğinin çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Hasan Angı; başta Başkan Hançerli olmak üzere Meclis Üyelerine ve personellere teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler