Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN HANÇERLİ BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaklaşan kış mevsimi öncesinde İlçedeki yollarda asfaltlama gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

5,5 km uzunluğa sahip Çatalhöyük Mahallesi Çanakpınar Sokakta gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Hançerli; inceleme sonrası yaptığı açıklamasında soğuk asfalt olan sokağın beton asfalt kaplama yapılarak vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Başkan Hançerli,  Çatalhöyük Mahallesi’nin Karaman Çevre Yolu üzerinde Karatay’ın son mahallesi olduğunu ve geri kalan bölümde 30 Milyon m² hazine arazisi bulunduğunu belirtti. Başkan Hançerli, Çanakpınar Sokağın Büyükşehir Belediyesi otobüs güzergahı içerisinde olduğunu söyleyerek; Büyükşehir Belediyesi’ne otobüs tahsis ettiği için teşekkür etti.

Hedefimiz kış öncesi Karatay’da yolların sorunsuz hale gelmesidir

Başkan Hançerli, “Hedefimiz yaklaşan kış mevsimi öncesinde Karatay’daki yolların asfalt ve yama gibi ihtiyaçlarını tamamlayıp  hemşerilerimizin problemsiz olarak bu yolları kullanması sağlamaktır.” dedi.

Karatay’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Başkan Hançerli Müslüme Ali Yaman İlkokulunun bahçesinde gerçekleştirilen temizlik ve düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Başkan Hançerli geçtiğimiz haftalarda Karatay’daki 390’a yakın caminin bahçe tanzim, temizlik ve düzenleme işlerini bitirdiklerini söyleyerek; Karatay’daki 120 civarı okulun bahçelerinde yabani ot temizliği, budama, bankların tadilatı ve boyanması, temizlik ve parke-bordür asfalt ve basketbol potası futbol kalesi montajı çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Hançerli, çalışmaların ilçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerdeki okullarda da gerçekleştirildiğini vurguladı.

Karatay’da 67.000 bin civarı öğrencinin eğitim gördüğü okulların fiziki anlamda bahçelerinin düzenlenmesinin Karatay Belediyesi, okulların içinin fiziki düzenlemesinin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini belirten Başkan Hançerli, Karatay’da zaten yüksek olan eğitim kalitesini daha da yükseklere taşımanın gayreti içinde olduklarını söyleyerek; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Habere Ait Görsel İçerikler