Sergi
“HİZMETİN GÖTÜRÜLMESİNDE MUHTARLARIMIZ BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİP”

“HİZMETİN GÖTÜRÜLMESİNDE MUHTARLARIMIZ BÜYÜK BİR ÖNEME SAHİP”

Muhtarlarla bir araya gelerek Karatay Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Hançerli; Konya’nın, Türkiye’nin en büyük yüz ölçümüne sahip ili olduğuna dikkat çekti. Başkan Hançerli; Karatay’ın da 2732 km²’lik büyük alanla Konya’nın en büyük ilçelerinden biri olduğunu dile getirdi.


Başkan Hançerli, aynı hizmetin hem ilçe merkezine hem de merkeze uzak mahallelere götürülmesinde muhtarların çok büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Farklı şehirlerde 80-100 km gidildiğinde il değiştirildiğini belirten Başkan Hançerli; aynı mesafede Karatay’da sadece ilçe değiştirildiğine dikkat çekti. 85 km uzaklıktaki Yenikent Mahallesine de, 86 km uzaklıktaki Beşağıl Mahallesine de, 88 km uzaklıktaki Köseali Mahallesine de eşit hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Hançerli, geniş bir alana hizmet götürmek için aralıksız çalıştıklarını dile getirdi.

Yaklaşmakta olan kış mevsimi öncesinde soğuk ve sıcak asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Hançerli, Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda hem merkezde hem de merkeze uzak mahallelerde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Kış hazırlıkları kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığımız tarafından dar gelirli vatandaşlara yakıt temini yapıldığını belirten Başkan Hançerli; Karatay’daki tüm kurum ve kuruluşların üzerlerine düşen vazifeleri yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Hançerli, Karatay’daki camilerin temizliği ile ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi. Okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelmesi için de yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Hançerli; Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hep birlikte hizmet vermek için çalıştıklarını dile getirerek Muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlar, Başkan Hançerli’ye ziyaretleri için teşekkür ederek; daha da güzel bir Karatay için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Hançerli, Muhtarlara gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından ise Çelebi Emekli Konağında emeklilerle bir araya geldi. Başkan Hançerli Emekli Konaklarının memlekete hizmet edip emeği geçenlerin konağı olduğunu dile getirerek, "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı buluyor. Saat başı yapılan ücretsiz çay servislerimiz eşliğinde sohbet etme imkanı bulan emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı sağlıyor. Konaklarımızda düzenli olarak emeklilerimizin sağlık kontrolleri doktor ve hemşireler tarafından gerçekleştiriliyor. Biz de Konaklarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Hal hatırlarını sorarak dilek ve temennilerini dinliyoruz. Büyüklerimize yaptığımız hizmetler bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını almak bizim için çok değerli" dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler