Sergi
KARATAY BELEDİYESİ, KANAL CADDESİNDE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

KARATAY BELEDİYESİ, KANAL CADDESİNDE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri gidiş geliş toplam 12 km uzunluğa ve 21 m asfalt genişliğine sahip Kanal Caddesi’nde yıpranan asfaltı kazıma çalışmalarına başladı. Çalışmaların ardından toplam İki Yüz Elli İki Bin m²’lik alanda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıllarda Karatay Belediyesi tarafından; kullanılmayan kanala yağmur drenaj hatları, beton büzler, muayene bacaları ve yağmur suyu drenaj bağlantıları yapılarak genişletilen Kanal Caddesi; Karaman Çevre Yolu ile Adana Çevre Yolunu birbirine bağlayarak; yapımı hızla süren Şehir Hastanesine uzanan önemli bir ulaşım hattı oluşturuyor.

“Şehir Hastanesi hizmete girmeden ulaşım ile ilgili çalışmaları tamamlıyoruz”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Şehir Hastanesi hizmete açıldığında çok büyük bir trafik yoğunluğu oluşacağına dikkat çekerek; yapılan titiz planlamalar ile hastane tamamlanmadan gerekli hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Başkan Hançerli, gerçekleşen düzenleme çalışmaları sayesinde Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracağını vurguladı. Başkan Hançerli, Şehir Hastanesi hizmete açıldığında yoğun bir talep göreceğini belirterek; yapılan çalışmaların geleceğe hazırlık olduğunu söyledi. Başkan Hançerli Şehir Hastanesi hizmete girmeden etrafındaki ulaşım ağını oluşturmanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Şehir Hastanesi'nin Karatay'a büyük değer katacağını belirten Başkan Hançerli; Hastanesi, Adliyesi, Üniversitesi, tramvayı ve daha pek çok önemli yatırımla birlikte Karatay'ın, Konya'nın yükselen değeri olduğunu söyledi. Başkan Hançerli çalışmaların daha güzel bir Karatay için olduğunu belirterek; asfalt ve yol genişletme çalışmalarının artan ulaşım ihtiyacını karşılamak için devam edeceğini kaydetti.

Habere Ait Görsel İçerikler