Sergi
ŞEHİR HASTANESİNİN GENİŞLETİLEN YOLLARI ASFALTLANIYOR

ŞEHİR HASTANESİNİN GENİŞLETİLEN YOLLARI ASFALTLANIYOR

         Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt çalışmaları devam eden Yolboyu Caddesi, Şehir Hastanesinin hizmete girmesi ile birlikte ulaşım ağının çok önemli bir bölümünü oluşturacak.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yolboyu Caddesi'nde gerçekleşen asfalt çalışmalarının; Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracağını vurguladı. Başkan Hançerli, Şehir Hastanesi hizmete açıldığında yoğun bir talep göreceğini belirterek; yapılan çalışmaların geleceğe hazırlık olduğunu söyledi. Başkan Hançerli Şehir Hastanesi hizmete girmeden etrafındaki ulaşım ağını oluşturmanın büyük önem taşıdığını vurgulayarak; planlamaların hemşerilerimizin Şehir Hastanesine rahatça ulaşmaları için titizlikle hazırlanarak uygulandığını belirtti. Şehir Hastanesi'nin Karatay'a büyük değer katacağını belirten Başkan Hançerli; Hastanesi, Adliyesi, Üniversitesi ve daha pek çok önemli projelerle birlikte Karatay'ın Konya'nın yükselen değeri olduğunu söyledi. Başkan Hançerli çalışmaların daha güzel bir Karatay için olduğunu belirterek; asfalt ve yol genişletme çalışmalarının artan ulaşım ihtiyacını karşılamak için devam edeceğini kaydetti.

        Kurban Bayramı öncesi yoğun asfalt mesaisi

        Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstiklal, Akifpaşa, Büyüksinan, Nakipoğlu, Saraçoğlu Mahallelerinde asfalt çalışması gerçekleştirilirken Nakipoğlu, İsmil, Yediler  Mahallelerinde ise parke bordür, rögar çalışması, asfalt yama ve çevre düzenleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

         Başkan Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapılan programlar doğrultusunda Karatay'ın değişik mahallelerinin cadde ve sokaklarında asfalt serimini hız kesmeden sürdürdüğünü belirtti. Kurban Bayramı'nda da, vatandaşların yaptıkları program çerçevesinde daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmaları için yoğun çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Hançerli; "Hemşehrilerimizin daha güzel ve temiz bir çevrede yaşamaları ve çalışmaları için Karatay Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz. Bu doğrultuda Bayram öncesinde çalışmalarımızı hızlandırdık. Amacımız Kurban Bayramı öncesinde sokaklarımızda herhangi bir problem olmamasıdır. Ekiplerimiz Karatay'ın dört bir yanında bu amaçla çalışıyor. Bu doğrultu da Saraçoğlu Mahallesi Nedret Sokak ve İstiklal Mahallesi Yol Boyu Caddesi, Sarıyakup Mahallesi Mükerrer Sokakta çalışmalarımız tamamlandı. Bütün hizmet alanlarında Karatay'ımızın her noktasına en adil ve en eşit hizmet götürme ilkemizden yola çıkarak Karatay'da asfaltlanmamış hiçbir sokak bırakmıyoruz" dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler