Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ HAYIROĞLU, YARMA VE İSMİL MAHALLELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN HANÇERLİ HAYIROĞLU, YARMA VE İSMİL MAHALLELERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

   Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile Karatay’a bağlanan Hayıroğlu, İsmil ve Yarma Mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceledi

    Başkan Hançerli Hayıroğlu Mahallesindeki incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada KOSKİ ve Büyükşehir Belediyesi’nin kanalizasyon ve su borusu yenileme işlemlerini tamamlamasının ardından, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin asfalt  çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Hançerli 6360 Sayılı Yasa sayesinde merkezdeki hizmetlerin, merkeze uzak mahallelere de ulaştırılabildiğine dikkat çekerek; Karatay Belediyesi olarak Hayıroğlu Mahallesine düğün salonu, kapalı pazar market, çocuk oyun alanlarının yanı sıra 2. bir okul da kazandırdıklarını söyledi.

      İsmil, Konya’nın birçok ilçesinden daha büyük

      Hayıroğlu’nun ardında İsmil’de  incelemelerde bulunan Başkan Hançerli, İsmil’in Konya’nın birçok ilçesinden daha büyük bir olduğunu dile getirerek; Büyükşehir Belediyesinin ve KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün İsmil’de kanalizasyon çalışmalarını bitirmesinin ardında; Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de asfalt çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

   “Hedefimiz İsmil Termal Tesislerini 400 günden önce    tamamlamak”

    Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin en büyük yatırımı olan 60 Milyon TL’lik İsmil Termal Tesisleri’nin tamamen belediyenin öz kaynakları ile gerçekleştirilmekte olduğunu söyledi.

     Başkan Hançerli, hedeflerinin İsmil Termal Tesislerinin 400 gün olan bitim tarihini daha da öne çekerek daha kısa sürede hizmete sunmak olduğunu belirtti.

       Başkan Hançerli, İsmil’in ardından Yarma’da da incelemeler gerçekleştirdi. Başkan Hançerli, Büyükşehir Belediyesinin ve KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün kanalizasyon çalışmalarını tamamlanmasının ardından, Karatay Belediyesi asfalt çalışmalarının da büyük oranda bittiğini söyledi.

       6360 Sayılı Büyükşehir Yasasının özünde merkezdeki imkanların, merkeze uzak mahallelerde de bulunması olduğunu dile getirerek; Yarma Mahallesinde düğün salonu, kapalı pazar yeri, çocuk oyun parkı, mahalle parkı, kanalizasyon ve asfalt olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

       İncelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi İsmil Kapalı Pazar Markette de pazarcı esnafıyla görüşerek;  onların dilek ve temennilerini dinledi.

Habere Ait Görsel İçerikler