Sergi
AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATI 70. DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATI 70. DANIŞMA MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

        AK Parti Karatay İlçe Başkanlığının düzenlediği 70. Danışma Meclisi Sedirler Sosyal Tesislerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, ve çok sayıda AK Partili katıldı.

        İlk olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; 70. Danışma Meclisi’nin, 24 Haziran seçimlerinden sonra gerçekleşen ilk danışma meclisi olması nedeniyle büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Mehmet Genç, Türkiye’nin tarihi ve stratejik önemi nedeniyle, zengin yeraltı kaynakları ile bölgede güçlü bir Türkiye istemeyen ABD ve Avrupa’nın çeşitli baskılar ve yaptırımlar uygulamak için çaba gösterdiklerini belirtti. Genç,Terör örgütleri ile yoğun bir mücadele yürüten Adalet ve İçişleri Bakanlarımıza bedel ödetmek isteyen ABD’nin bu amacına asla ulaşamayacağını vurguladı.

Mehmet Genç, 24 Haziran seçimlerinde emeği geçen sandık görevlilerine, mahalle başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarına, Belediye Meclis Üyelerine, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 24 Haziran seçimlerinde Konya’da merkez ilçelerde en büyük oy oranının Karatay’da olduğuna dikkat çekerek; Karatay’ın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğinin artarak devam ettiğini belirtti.

“Karatay’da Büyük Bir Kentsel Dönüşüm Var”

Başkan Hançerli, Konya’da 2017 yılı içerisinde 30 Bin daire yapıldığını; bu dairelerin 17 Bin tanesinin nufusü en az olmasına rağmen Karatay’da inşa edildiğini dile getirdi. Karatay’daki büyük kentsel dönüşüme dikkat çeken Başkan Hançerli; İşgalaman, Yediler, Keçeciler, Araplar, Sarıyakup gibi Yeni Karaman Yolunun sol tarafında yer alan bölgede büyük bir değişim olduğunu söyledi.

Gerçekleşen değişimin sadece Karatay Belediyesi’nin gayreti ile değil; AK Parti Konya Milletvekillerinin, AK Parti Teşkilatının birlikte gösterdikleri çalışma ve çaba ile olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli, bir taraftan hükümetin, diğer taraftan Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları ile Karatay’ın sürekli gelişerek büyük bir cazibe merkezi haline geldiğini söyledi.

        Karatay’ın merkeze uzak mahallerinde oturulmayan evlerin dahi önlerinin asfaltlandığını belirten Başkan Hançerli, önceden belde olan 6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile Karatay Belediyesine bağlanan mahallelerin tamamında kapalı Pazar market ve düğün salonu olduğunu belirtti.

        Karatay Belediyesi’nin yeni projelerine de değinen Başkan Hançerli, ilçeye 2 yeni anaokulu ve BİLSEM (Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi) yaptıklarını, türkiye’nin en yoğun hizmet veren karakollarından olan Köprübaşı Polis Merkezi için de daha modern ve kullanışlı bir bina inşa ettiklerini söyledi.

       İsmil’e 60 Milyon TL’lik dev yatırım

   Başkan Hançerli, İsmil’de yapımı devam eden İsmil Termal Tesisleri’nin hızla yükseldiğini söyleyerek; 60 Milyon TL’lik yatırımın tamamen Karatay Belediyesi’nin öz kaynakları ile gerçekleştirilmekte olduğunu belirtti.

   AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 24 Haziran seçimlerinin ardından; hiç durmadan ve yorulmadan yerel seçimler için çalışmaya başladıklarını söyledi. Leyla Şahin Usta, Türkiye’nin 24 haziran seçimleri sonrasında çok önemli bir değişime ve yeni bir sürecin başlangıcına adım attığını belirtti.

    Leyla Şahin Usta “Kadın Kolları Genel Kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin üzerinde oyun oynamak isteyenlere, Türkiye’yi hala eski Türkiye zannedenlere ve Bakanlarımız üzerinde baskı kurabileceklerini düşünenlere en güzel cevabı vermiştir. Diz çökmeyeceğiz, dimdik ayakta duracağız yeni sistemimizle ve yeni Başkanımızla daha da ilerleyeceğimizi ispat edeceğiz.”dedi.

   24 Haziran seçimleri öncesi gerçekleştirdikleri çalışmalarda Karataylıların, Karatay Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını gördüğünü belirten Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet hançerli’ye özverili çalışmaları için teşekkür etti.

        AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye  milletin desteğinin her seçimde artarak devam ettiğini belirtti. 24 Haziran seçimlerin büyük gayret gösteren sandık görevlilerine, mahalle başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarına, Belediye Meclis Üyelerine, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türkiye’ye karşı oyun kuranların oyununu milletin her zaman bozduğunu hatırlatan Hasan Angı; ülkemizin 2015 seçimleri ile kazandığı ivmeyi engellemek için 2016 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini azizi milletin canını ortaya koyarak engellediğini belirtti. Hasan Angı, 2016 yılında hain planları tutmayanların 24 Haziranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti hükümetine karşı yaptıkları hesapların da milletin sandıkta verdiği %52,5’lik destek ile bozulduğunu söyledi.

   Karatay’ın bir çöküntü alanından Konya’nın cazibe merkezi haline gelmesinde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin anlayışının ve emeğinin çok büyük önem taşıdığına dikkat çeken Hasan Angı; başta Başkan hançerli olmak üzere Meclis Üyelerine ve personellere teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler