Sergi
KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ'NDEN AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ'NDEN  AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ile görüştü. Kadın Meclisi 24 Haziran Seçimleri'nde Ak Parti'nin Karatay'da sağladığı başarıyı değerlendirerek, tüm ilçe teşkilatına bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi,  Ak Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na gelen Sema Ersöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede 24 Haziran Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin ülke genelinde ve Karatay'da aldığı başarı ve bundan sonra yapılacaklar değerlendirildi.

 Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç ''Karatay'ın AK Parti'nin zaten yüksek olan oylarını daha da arttırarak yeni bir rekora imza atması bizi son derece memnun etmiştir. Ben Ak Parti'ye destek çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımızın emeği ve katkısı hepsinden çok daha büyüktür. Kadınlar şehrin her noktasında vatandaşa ulaşıp, yorulmaksızın gönüllü olarak çalışıyorlar. Türkiye ve bölgemizde hain emelleri olan dış güçlere karşı dik duruş sergileyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemdeki ilk cumhurbaşkanı yapmanın mutluluğu içindeyiz. 24 Haziran Seçimleri'nin ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonra da çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir.'' dedi.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar, ''Bizler Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak  çalışmalar yapıyoruz. Üyelerimizle birlikte gönüllü olarak ilçemizin bütün noktalarına ulaşarak vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hizmet veriyoruz.  Belediye Başkanımız yönünden çok şanslı olmamız bizim aralıksız hizmet yapmamızdaki en büyük etkenlerden biridir. Bugüne kadar bize fazlasıyla ve her türlü desteği veren Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli'ye teşekkür ediyoruz. Kadın Meclisi olarak, İlçe Teşkilatımızın Kadın Kollarıyla her zaman işbirliği içinde olacağımızı belirtiyor, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na gelen Sayın Sema Ersöz’e yeni görevinde başarılar diliyoruz ''dedi.

        Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisinin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sema Ersöz ise; "Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde yıllarca görev yapan arkadaşlarımızla birlikte davamız uğruna gece gündüz çalıştık. Bu özverili çalışmalarımızın karşılığını 24 Haziran seçimlerinde almak bizim bütün yorgunluğumuzu aldı. Davaya inanan herkes ile hizmet kervanını bugünlere taşıdık. Bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler