Sergi
KARATAY BELEDİYESİ ŞEFKAT EVLERİNDE İFTAR COŞKUSU YAŞANDI

KARATAY BELEDİYESİ ŞEFKAT EVLERİNDE İFTAR COŞKUSU YAŞANDI

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Şefkat Evlerinde kalan ailelerle iftar programında bir araya geldi

Karatay Şefkat Evlerinde düzenlenen iftar programına, Başkan Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclis Üyeleri katıldı. İftar öncesi konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ramazan ayının birlik beraberlik ayı olduğunu ifade ederek birliktelik duygusunu pekiştirmek amacıyla aynı iftar sofrasında bir araya geldiklerini söyledi.

Şefkat evleriyle ilgili ellerinden geleni yapmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Hançerli, 4 blok ve 96 daireden Şefkat Evlerinde ikamet eden ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Başkan Hançerli, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek "Bugünkü iftar soframızda kardeşlerimizle birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Ramazan ayı içerisinde dar gelirli ailelerin elinden daha fazla tuttuklarını vurgulayan Başkan Mehmet Hançerli, özellikle çocuklara bayramlık sevincini yaşatmanın önemine değindi. Başkan Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri ve Kent Konseyi Üyelerinin iftar saatlerinde ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya geldiğini belirtti.

Başkan Hançerli ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin ve ABD Büyükelçiliğini Tel-Aviv’den Kudüs’e taşımasının büyük bir provokasyon ve had bilmemezlik olduğunu dile getirdi. Başkan Hançerli mübarek Ramazan ayı arifesinde gerçekleştirilen bu kirli oyunu protesto eden sivil halkın üzerine ateş açarak dünya kamuoyunun gözleri önünde insanlık suçu işleyen İsrail’in katliamlarına sessiz kalınamayacağını söyledi. Başkan Hançerli “Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerli ve milli duruşuyla Türkiye düşmanlarına ve Müslüman kanı akıtan Siyonistlere meydan okuyor.”dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise; Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberlik sofralarında buluştuklarını söyledi.

Filistin topraklarının işgal altında olduğunu ve onlarca Filistinlinin şehit düştüğünü hatırlatan Mehmet Genç; “Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisi, bağımsız Filistin devletinin başkentidir. Filistin asla yalnız değildir” değerlendirmesinde bulundu.

İftar yemeğinin ardından ailelerle sohbet eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, çocuklara çeşitli hediyeler verirken Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri de Şefkat Evlerinde kalan ailelere gıda paketi dağıttı.

Habere Ait Görsel İçerikler