Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN HANÇERLİ, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Karatay Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel iftar programına; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Bem-Bir-Sen (Belediye ve Özel İdare Çalışanları İşbirliği Sendikası) Konya Şube Başkanı Sait Kozoğlu, Hizmet-İş Sendikası (Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası) Konya Şube Başkanı Vacit Sır, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Belediye Personelleri katıldı.

Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır iftar öncesinde gerçekleştirdiği konuşmasında ABD’nin İsrail’in başkenti olarak Kudüs’ü tanımasına ve bu kararı protesto eden Filistinli sivillerin şehit edilmesine değindi. Sır, “ABD’yi lanetliyorum. Ama umutsuz değilim. Unutulmamalıdır ki karanlığın en yoğun olduğu an güneşin doğmasına en kısa süre kaldığındadır. Zafer Müslümanların olacaktır.”dedi. Sır, Karatay Belediyesi’nin işçiler açısından sorunsuz bir belediye olduğunu vurgulayarak; bu durumdan duydukları mutluluğu dile getirdi. Sır “ Bizleri iftar programı ile bir araya getiren Karatay Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hançerli’ye teşekkür ediyorum.”dedi.

Bem-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Sait Kozoğlu manevi atmosferin doruğa ulaştığı Ramazan ayında Karatay Belediyesi çatısı altında gerçekleşen iftara katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kozoğlu “ Karatay Belediyesi ailesi olarak Karatay’a, Konya’ya hizmet ediyorsunuz. Her geçen gün Karatay’da yaşam kalitesini daha da arttırmak için çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hançerli olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

“Müslümanlara eziyet etmek için önemli günlerimizi kasıtlı seçiyorlar”

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasına Filistinli Müslümanlara karşı yapılan katliamları kınayarak başladı. Başkan Hançerli ABD ve İsrail’in Müslümanlar için özel ve önemli günleri kasıtlı olarak seçerek Müslümanlara eziyet ettiklerini belirtti. Başkan Hançerli mübarek Ramazan ayı arifesinde gerçekleştirilen zulmü protesto eden sivil halkın üzerine ateş açarak dünya kamuoyunun gözleri önünde insanlık suçu işleyen İsrail’in katliamlarına sessiz kalınamayacağını söyledi.

“Daha da modern bir Karatay için çalışıyoruz.”

Başkan Hançerli, Karatay’ı daha da modern bir yapıya kavuşturmak için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Hançerli “Ramazan ayında da, bayramda da işimizi en güzel şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. ”dedi.

Konuşmaların ardından iftar vaktinin gelmesiyle Karatay Belediyesi ailesi hep birlikte oruçlarını açtı.

Habere Ait Görsel İçerikler