Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ, AYNUR KASABALI İLKOKULUNUN 10. YIL ŞENLİKLERİNE KATILDI

BAŞKAN HANÇERLİ, AYNUR KASABALI İLKOKULUNUN 10. YIL ŞENLİKLERİNE KATILDI

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hayırsever Aynur Kasabalı tarafından yaptırılarak eğitime kazandırılan Aynur Kasabalı İlkokulunun 10. yıl şenliklerine katıldı.

10. yıl şenliğinde; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hayırsever Aynur Kasabalı, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Muhtarlar, Bir İyilikte Sen Yap Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aynur Kasabalı ilkokulu Müdürü Fatih Kıratlı, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli hazır bulundu.

Aynur Kasabalı İlkokulu Müdürü Fatih Kıratlı programda yaptığı konuşmada okul olarak; öğrencileri milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmenin en büyük hedefleri olduğunu dile getirdi. Kıratlı, toplumun ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri öğrencilere verebilmek için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Kıratlı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hayırsever Aynur Kasabalı ise yaptığı konuşmada ”Karatay benim ailem, benim evim. Burada olmak bana çok büyük bir mutluluk veriyor. Başta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli olmak üzere, bu organizasyonda emeği geçen eğitimcilere, minik öğrencilere ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Buradaki minik yavrularımızın hepsi benim torunlarım. İleride çok güzel yerlere geleceklerine inanıyor ve hepsine başarılar diliyorum.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iyiliksever bir hanımefendi ve bir Karatay aşığı Aynur Kasabalı’nın 10 yıl önce Karatay’a bir okul kazandırmak istediğini ve Belediye olarak kendilerinin de imar düzenlemesi yaparak bu projenin gerçekleşmesine bir katkı sağladıklarını belirtti. Aynur Kasabalı’nın Karatay’a 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da kazandırdığını hatırlatan Başkan Hançerli, kendisine Karataylılar adına müteşekkir olduklarını dile getirdi.

Başkan Hançerli Aynur Kasabalı İlkokulu’nun eskiden bölgenin okul ihtiyacını karşılamak için yeterli olduğunu; fakat bölgede artan yapılaşma ve nüfus sebebi ile ortaya çıkan okul ihtiyacının karşılanması için hem Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hem de Karatay Belediyesi’nin çalışma içerisinde olduğunu söyledi.

Başkan Hançerli “Geleceğimiz burada.”

Başkan Hançerli ülkemizin geleceğinin okullarımızda yetişmekte olan öğrencilerimiz olduğunu vurgulayarak; “Geleceğin Valileri, Kaymakamları, Belediye Başkanları, akademisyenler okullarımızdan çıkacak. Ülkemizi onlara emanet edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler; Çanakkale Destanını canlandırdıkları tiyatro oyunu, sema gösterisi, halk oyunları gösterisi sundular.

 

Gösterilerin ardından Aynur Kasabalı İlkokulunun 10. Yıl Şenlikleri kapsamında öğrenciler tarafından hazırlanan serginin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Hançerli, sergi açılışında yaptığı konuşmada bir panayır şeklinde gerçekleşen 10. Yıl kutlamalarının belki de bir ilk olduğunu vurgulayarak; okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

 

Habere Ait Görsel İçerikler