Sergi
KARATAY BELEDİYESİ SICAK ASFALT SEZONUNU AÇTI

KARATAY BELEDİYESİ SICAK ASFALT SEZONUNU AÇTI

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt, alt yapı, parke ve bordür yapımını tamamladıkları Karaaslandede Mahallesi’nde 2018 yılının ilk sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştirdi.

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli 2017 yılında 439 Bin m²’lik alanda 105.469 Ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirterek; 2018 yılında da çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Hançerli göreve geldikleri günden bu yana 6.424.737 m² alanda 1.544.408 ton sıcak asfalt serimi, 1.576.138 m² alanda parke çalışması, 993.558 mtül bordür serimi, 4.505.774 m² sathi kaplama  yaptıklarını dile getirdi.

Gerçekleştirilen revizyon imar planları ile Karatay’da sürekli yeni imar yolları açıldığını vurgulayan Başkan Hançerli; yeni açılan yolların sıcak asfaltının 2018 asfalt sezonunun açılmasıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Çalışmaların tüm mahallelerde koordineli olarak yürütüldüğünü söyleyen Başkan Hançerli, “İlçe merkezinde hemşerilerimiz nasıl rahatça seyahat edebiliyorsa, merkeze uzak mahallelerde de aynı imkanların olması için çalışıyoruz. Merkeze uzak mahallerimizde, yerleşim bölgelerinin ve bağlantı yollarının asfalt çalışmaları tamamlanmıştır. Yayla yollarının büyük bir kısmı tamamlanmış, kalan kısımlarda ise çalışmalarımız devam etmektedir.”dedi.

Başkan Hançerli, 2018 yılı asfalt sezonunun hayırlara vesile olmasını dileyerek, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine başarılar diledi.

Habere Ait Görsel İçerikler