Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ POLİS TEŞKİLATININ 173. YILDÖNÜMÜNDE EMNİYET MENSUPLARINI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN HANÇERLİ POLİS TEŞKİLATININ 173. YILDÖNÜMÜNDE EMNİYET MENSUPLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü ve Polis Haftası münasebeti ile Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül’ü makamında ziyaret etti.

Başkan Hançerli gerçekleşen ziyarette “Vatandaşların can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 7/24 görevi başında fedakarlık gösteren tüm emniyet mensuplarımızın Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. Yıldönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyorum. İcrası zor fakat zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarını tebrik ediyorum. 316 Bin nüfuslu Karatay’a kurumlar arası işbirliği içerisinde hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”dedi.

Karatay İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül böyle anlamlı bir günde ziyaret gerçekleştiren Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Demirgül, Polis Teşkilatı olarak her zaman devletin hizmetinde vatandaşların yanında yer aldıklarını dile getirerek; halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek için görevlerinin başında olduklarını dile getirdi.

Habere Ait Görsel İçerikler