Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ KARATAY BELEDİYESİ’NİN MERKEZE UZAK MAHALLELERDEKİ YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN HANÇERLİ KARATAY BELEDİYESİ’NİN MERKEZE UZAK MAHALLELERDEKİ YATIRIMLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Denetim Komisyonu Üyeleri; Göçü ve Karakaya Mahallelerine Karatay Belediyesi'nin kazandırdığı suni çim sahalarda  incelemelerde bulundu.

İlk olarak Karakaya Mahallesi’nde yapımı tamamlanan suni çim sahayı inceleyen Başkan Hançerli, Karakaya Mahallesi Muhtarı Mustafa Karapınar, Azaları ve Karakayalıların dilek ve görüşlerini dinledi. Başkan Mehmet Hançerli, Göçü ve Akörenkışla Mahallelerine de suni çim sahalar kazandırmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi’nin 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası ile merkeze uzak mahallelerde yatırımları ilk uygulayan belediye olduğunu belirterek; Kanunun özünün merkezde olan imkanların merkeze uzak mahallelere de götürülmesi olduğunu söyledi. Başkan Hançerli  yeni bağlanan mahallelerde kauçuk tabanlı çocuk oyun grupları, basketbol ve futbol sahaları, açık hava fitnes aletleri, yeşil alan çalışmaları, sosyal tesisler, düğün salonları, kapalı pazar marketler, ağaçlandırma çalışmaları, tatlı su depoları gibi hizmetlerinde eksiksiz götürüldüğünü vurguladı.

Karakaya’nın ardından Göçü Mahallesi’ndeki yatırımları da inceleyen Başkan Hançerli, Göçü Mahallesi Muhtarı Ahmet Küçük, Azalar ve Göçülülerle hasbihal etti. Göçü Mahallesi’nin küçükbaş hayvancılıkta çok önemli bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Hançerli; hayvancılığın gelişimine katkı sağlamak ve hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak için yayla yollarında Fen İşlerine Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekiplerin incelemeler gerçekleştireceğini söyledi.

Başkan Hançerli yapılan çalışmalarla merkezde hangi imkanlar varsa merkeze uzak mahallelerde de aynı hizmetlerin ulaştırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Habere Ait Görsel İçerikler