Sergi
MERAM KADIN MECLİSİNDEN KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNE ZİYARET

MERAM KADIN MECLİSİNDEN KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNE ZİYARET

Meram Kadın Meclisi Başkanı Feray Civcik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni ziyaret etti

Karatay Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Karatay Kent Konseyi Başkanı Aynur Avşar; birlik ve beraberlik oluşturmak üzere toplandıklarına dikkati çekerek, Konya'da çok güzel işler başaracaklarına inandıklarını kaydetti. Avşar;  hem Kent Konseylerinin kaynaşması için hem de ortak projeler geliştirmek adına bu toplantıların önemli olduğunu belirtti.

İnsan odaklı projeler üretiliyor

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar; nazik ziyaretleri için Başkan Civcik'e ve Üyelere teşekkür ederek; Türkiye’deki tüm Kent Konseylerinin dayanışma halinde olmasının üretilecek çalışmalarda çok önemli olduğunu, bu nedenle Meram Kadın Meclisi’ni  ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Böyle ziyaretlerin konseylerin birbirlerini tanımaları açısından son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Avşar, "Kadın Meclisi olarak ayakları yere basan, insan odaklı projeler geliştirmeye gayret ediyoruz. Meclisimizdeki tüm arkadaşlarımızla birlikte bu yönde yapılacak tüm çalışmalarda desteğe hazırız" diye konuştu.

'Evlatlarımızın ayağına taş değmesin'

Başkan Avşar Afrin  Harekatı ile ilgili yaptığı açıklamada ise sınır güvenliğini sağlamak ve  büyük tehdit oluşturan  terör koridorunu ortadan kaldırmak amacı ile Afrin'de başlatılan sınır ötesi harekâtta devletin verdiği kararının arkasında olduklarını bildirdi. Başkan Avşar; "Ülkenin bölünmez bütünlüğüne göz diken kökü dışarıda hainlerin temizlenmesi çok önemlidir. Mehmetçiğimizin duacısı ve destekçisiyiz. Allah ordumuzu muhafaza eylesin. Evlatlarımızın ayağına taş değdirmesin" dedi.

'Kadın Meclisleri önemli işlere imza atıyor'

Ziyarette, Konya'nın Türkiye’nin örnek şehri haline geldiğini ve Kent Konseyi Kadın Meclisleri’nin son zamanlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla çok başarılı işlere imza attığını söyleyen Meram Kadın Meclisi Başkanı Feray Civcik ise; "Belediyelerle bir diyalog kurarak vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak adına adım atıyoruz" dedi. Civcik; Kadın Meclisleri olarak birlikte yapılacak çalışmalarda her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Habere Ait Görsel İçerikler