Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ’DEN MEHMET GENÇ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN HANÇERLİ’DEN MEHMET GENÇ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve beraberindeki Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay 6. Olağan Kongresinde tekrar seçilerek güven tazeleyen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Karatay ilçe binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Hançerli güven tazeleyen İlçe Başkanı Mehmet Genç ve yönetimde yer alan tüm Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi.  Başkan Hançerli, 2004’te göreve geldikleri günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek, ”Kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilk günkü aşkla, azim ve kararlılıkla memleketimize hizmet etme noktasında teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde AK kadrolarla şehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeyi sürdürmemizi nasip etsin hep birlikte daha iyiye daha güzele inşallah” dedi.

Başkan Mehmet Hançerli, insan odaklı çalışma gerçekleştiren AK Parti’nin önemli ayaklarından birisinin de Karatay olduğunu belirterek, “Teşkilatımızla beraber çalışarak Karatayımıza hizmet ediyoruz. 310 binin üzerinde nüfusu olan bir ilçede yüzde 80’lik oy oranları almak kolay değil. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmenin çabası ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar elde edilen başarılar önümüzdeki dönemde de Karatayımızı taçlandıracak” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Hançerli ve beraberindekilere teşekkür etti. Karatay’a hizmet aşklarının ilk günkü heyecanla devam ettiğini söyleyen Genç;  “Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin her türlü sorunu üzerinde gerekli olan çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler