Sergi
KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN GÖNÜLLERİ FETHEDEN ALİ ÖĞRETMENE ZİYARET

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN GÖNÜLLERİ FETHEDEN ALİ ÖĞRETMENE ZİYARET

Yeni dönem çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Öğretmenler Günü'ne özel emektar öğretmen Ali İhsan Keleş'i ziyaret etti

Ziyarette emekli öğretmenin anılarını dinleyen Kent Konseyi Kadın Meclisi duygulu anlar yaşadı. Yarınların temelini inşa edecek olan nesillerin yetişmesinde öğretmenlerin öneminin çok büyük olduğunu söyleyen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar, "Ali Öğretmenimiz binlerce öğrenci okutmuş; vatana, millete hizmet eden nesiller yetiştirmiştir. Ali öğretmenimizin 5 kız evladı var. İki evladı engelli, hayata karşı minnetini bozmayan öğretmenimiz hem iyi bir eğitimci, hem de iyi bir baba olarak gönülleri fethediyor" dedi.

Avşar: Öğretmenlerimize minnet borçluyuz

Öğretmenlerin üstlendiği misyonla; 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olduğunu belirten Başkan Avşar, "Türkiye’nin geleceğini kuracak nesilleri yetiştiren öğretmenlerimiz bir mesleği icra etmekten çok daha önemli bir iş yapmaktadır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bizleri sevgi ve bilgileri ile donatan, iyi insan olmanın erdemlerini, hayata ve bilime dair kendimizi geliştireceğimiz, yaşamımızı kolaylaştıracak bilgileri bize öğreten değerli öğretmenlerimiz; her insanın hayatında vazgeçilmez ve unutulmaz bir öneme sahiptir. Bu inançla, çok şey borçlu olduğumuz ve bu kutsal mesleği icra eden saygıdeğer öğretmenlerimizi tüm içtenliğimle kutluyor; her zaman en iyi koşullarda yaşamaları dileğiyle, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Karatay eğitime verdiği destekle örnek oluyor

Karatay'da eğitim kalitesinin her geçen yıl arttığını anımsatan Başkan Aynur Avşar, "Bizler de eğitim ve eğitimciye destek olma anlamında gereken ne varsa Karatay Belediyesi ve Kent Konseyi olarak bütün gayretimizi ve çabamızı gösteriyoruz. Bu yolda da hızlı bir şekilde çaba sarf ediyoruz. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Karatay'a 20 okul ve 18 tesis kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hançerli eğitime verdiği destekle örnek olmuştur. Türkiye genelindeki yatırımlar hesaplandığında Karatay'da büyük bir bütçe eğitime ayrılmıştır. İlçemizde spor tesisleri, oyun alanları, park bahçe düzenlemeleri yapılmış okulların memleketimize kazandırılmasında büyük emek ve gayretleri olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Verilen emekler öğrencilerin hayatında değer buldu

Öğrencilerimizin geleceğinde parmak izimiz bulunsun istiyoruz diyen Emekli öğretmen Ali İhsan Keleş ise; "Verdiğimiz emekler öğrencilerimizin hayatlarında değer buldu. Okulu, çocuklar için sıcak bir yuva haline getirmeyi amaçladık bunu başarabildiysek ne mutlu bize" dedi. 2 engelli çocuğuyla birlikte iş hayatını büyük bir özveriyle sürdürdüğünü dile getiren Ali İhsan Keleş; "Allah'ın ağır imtihanlara büyük mükafatlar verdiğine inandıklarını belirterek şunları söyledi: "Allah bu kaderi yazmış yavrularımıza. Onlar da buna boyun bükmüş, bakıma muhtaç kalmış. Senin de vicdanın, merhametin varsa bakacaksın. Biz evlatlarımızı ne kadar çok sevdiysek, sahip çıktıysak, hanemizin huzuru bereketi arttı." 

Habere Ait Görsel İçerikler