Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ VE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

BAŞKAN HANÇERLİ VE KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİNDEN ŞEHİT AİLESİNE VEFA ZİYARETİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde şehit düşen Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün’ün annesi Sıdıka Gün'ü evinde ziyaret etti

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde PKK terör mensupları ile girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün'ün annesi Sıdıka Gün'ü evinde ziyaret etti. Şehit annesi Sıdıka Gün'e minnet ve teşekkürlerini ileten Başkan Hançerli; ailenin sorun ve taleplerini dinledi. Başkan Hançerli'ye ziyarette Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclis Üyeleri eşlik etti.

Şehit Nihat Gün'ün adı Karatay'da yaşıyor

Başkan Mehmet Hançerli, Şehit annelerinin kendilerinde ayrı bir yeri oluğunu belirterek, "Öncelikle tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vatan için seve seve canlarını feda eden Şehitlerimizin gönlümüzdeki yeri her zaman çok farklı. Onlardan geriye kalan Şehit anneleri, eşleri ve çocukları bizlere emanet. Biz de onları ziyarete ederek, kendilerinin her zaman yanında olduğumuzu bilsinler istedik. Bizler de kendilerinin birer evladıyız. Allah kendilerine hayırlı uzun ömürler versin” dedi. Başkan Hançerli; Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün’ün adının Şeyh Ulema Receğ Ağa Caddesi üzerinde bulunan Karatay Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle ortaklaşa yapılan Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün Spor Tesislerinde yaşadığını hatırlattı.

Sıdıka Gün: "Başkanımızla gurur duyuyoruz"

Her zaman Şehit ailelerinin yanında olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; "Başta Şehit ailelerimiz ve yakınları olmak üzere tüm Konya'da yaşayan insanlara ve şehrimize bugüne kadar yararlı ve faydalı olmaya çalıştık. İnsanlarımızın hizmetkarı olmak için ve problemlere çözüm bulma noktasında ciddi bir gayret gösterdik. Belediyemiz sizin eviniz bunu her zaman söylüyoruz bizim imkânlarımız sizin imkânlarınızdır. Bizim sizlerden bir ayrı gayrımız yok yapılabilecek her ne olursa olsun en iyisini ve elimizden gelenin en fazlasını yapmak bizim boynumuzun borcu" ifadelerine yer verdi. Şehit Nihat Gün'ün annesi Sıdıka Gün ise, Başkan Mehmet Hançerli'nin ziyaretiyle duygu dolu anlar yaşadı. Şehit annesi Gün, duyduğu mutluluğu dile getirerek;  "Kendisinden binlerce kez Allah razı olsun. Kendisi de benim bir evladım. Kendisini çok seviyorum, her zaman bizim yanımızda. Kendisiyle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Habere Ait Görsel İçerikler