BAŞKAN HANÇERLİ GENÇLERLE GENÇLİK MERKEZİNDE BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi Başkan ve üyeleri Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde yer alan Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda gençlere hitap eden Başkan Hançerli, günümüz gençlerinin gelecekte önemli mevkilere geleceğini ve ülke yönetiminde söz sahibi olacağını belirtti. Başkan Hançerli gençlerin iyi yetişmesi, ülkesine ve milletine hayırlı bireyler olmaları için Karatay Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi. Başkan Hançerli uyuşturucu ile mücadeleden, üniversiteye hazırlık kurslarına, okullara kazandırılan spor salonlarına ve kütüphanelere kadar pek çok projeyi daha iyi yetişmiş bir nesil kazanabilmek için gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Hançerli Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde 14-28 yaş arası gençlere yönelik kültürel faaliyetler, sosyal etkinlikler ve eğitim programları düzenlendiklerini; derslikleri, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kütüphanesi, internet-bilişim köşesi, fitness-aerobik salonu, etüt salonu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, play station, airhokey gibi etkinlik alanlarını bünyesinde barındıran büyük bir kompleks ile gençlere yönelik her imkanı ücretsiz olarak sağladıklarını belirtti. Başkan Hançerli Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nin şu an 4800 kayıtlı üyesi olduğunu ve bu sayının her geçen dönem daha da arttığını belirtti. Gençlik Merkezinde İngilizce, resim, Solid Works, işaret dili, hızlı okuma, bilgisayar, Autocad, diksiyon, gitar, bağlama, folklor, üniversiteye hazırlık, bay-bayan fitness olmak üzere toplam 13 branşta eğitim verildiğini kaydeden Başkan Hançerli, öğrencilerin taleplerine göre farklı branşlarda da eğitim verilebileceğini dile getirdi.

Gençler, Başkan Hançerli ile sohbet etmekten, görüş ve taleplerini dile getirmekten duydukları memnuniyeti belirttiler.