Sergi
EMEKLİLİĞİN TADI KARATAY BELEDİYESİ EMEKLİ KONAKLARINDA ÇIKIYOR

 EMEKLİLİĞİN TADI KARATAY BELEDİYESİ EMEKLİ KONAKLARINDA ÇIKIYOR

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 19 emekli konağında emekliler sosyal aktiviteler, geziler ve çay sohbetleri eşliğinde emekliliklerinin tadını çıkartıyorlar. Fiziki belediyecilikte pek çok başarıya imza atan Karatay Belediyesi sosyal belediyecilikte de örnek projeleri hayata geçiriyor. Karatay'a kazandırılan emekli konakları emekliler için hem hoşça vakit geçirdikleri; hem de sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapıldığı tesisler olarak hizmet veriyor. Karatay Belediyesi Emekli Konaklarında gün içinde yapılan ücretsiz çay servisleri, emekliler arasında gerçekleşen sohbetleri koyulaştırırken, yapılan geziler, piknikler emeklilerin hayatlarına neşe katıyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli belediye hizmetlerinin hayatın her alanında yer aldığını söyleyerek; "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı bularak yeni dostluklar oluşturuyorlar. Düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle emeklilerimiz görmediği yerleri görme imkanı buldukları gibi; yıllar önce gittikleri yerleri tekrar görerek hatıralarını yad edebiliyorlar. Yaşadıkça insanın bilgisi, hayata ve olaylara bakışı değişiyor. Biz de emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Onlara ettiğimiz hizmet bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını yanımızda hissetmek bizim için çok değerli. "dedi.

Karatay Belediyesi Emekli Konakları müdavimleri, gördükleri güler yüzlü hizmetten çok memnun olduklarını belirterek; "Her saat başı çay servisimiz yapılıyor, burada emekli arkadaşlarımızla güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Konaklarımızda ki kütüphanelerde dini kitaplardan dünya klasiklerine kadar pek çok kitabımız var. Çalışma hayatının yoğun temposu içinde okumaya fırsat bulamadıklarımızı şimdi emekli konaklarında okuyabiliyoruz. Düzenlenen geziler sayesinde pek çok yeri görme imkanı buluyoruz. Şeker, kolestrol, tansiyon değerlerimiz doktor ve hemşireler tarafından düzenli olarak yapılan sağlık kontrolleri ile takip ediliyor. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye biz emeklilere sağladığı imkanlardan dolayı çok teşekkür ederiz."dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler