Sergi
KARATAY’IN ALT YAPISI KIŞA HAZIRLANIYOR

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaklaşan kış mevsimine hazır bir Karatay için çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

 

Başkan Hançerli, asfalt çalışmalarının havaların müsaade ettiği sürede devam edeceğini belirtti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Çatalhöyük Mahallesi’ndeki sokaklarda beton asfalt çalışması yaptığını belirten Başkan Hançerli, asfalt yama çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Başkan Hançerli Çatalhöyük Mahallesindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından 5920 m uzunluğundaki Kanal Caddesi’ndeki virajların asfaltlanacağını dile getirdi. Başkan Hançerli yayla yollarında soğuk asfalt çalışmalarının tamamlanarak merkezdeki 53 mahallede beton asfalt ve yama çalışmalarıyla Karatay’ı kışa alt yapı olarak da hazır hale getireceklerini ifade ederek; 2017 yılı içerisinde 51.209 m2 parke, 31.513 mtül bordür, 74.454 ton beton asfalt, 495.034 m2 soğuk asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.

 

 

Başkan Hançerli, Karatay’ın merkezinden, en uzak yaylasına kadar çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek; Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin İpekler Mahallesinde İpekler İlkokulu’nun bahçesinde ağaçlandırma çalışması yaptıklarını söyledi.

Habere Ait Görsel İçerikler