Sergi
KARATAY BELEDİYESİ HİZMETTE 'SINIR' TANIMIYOR

 

KARATAY BELEDİYESİ HİZMETTE 'SINIR' TANIMIYOR

Karatay Belediyesi öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitimlerini tamamlayabilmeleri amacıyla ekiplerini harekete geçirdi

Cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdüren Karatay Belediyesi, bir taraftan da gelen talepleri değerlendirerek, okullarda çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışması yapıyor. Altınekin Anadolu Lisesi'nin bahçesinde ve Altınekin'deki muhtelif yollarda asfaltlama çalışmasını yürüten Karatay Belediyesi hizmette sınırları kaldırdı. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalarla Altınekin Anadolu Lisesi'nin bahçesinin asfaltlanması tamamlandı. Aynı zamanda ekipler lisenin bahçesini eski halinden daha iyi hale getirebilmek amacıyla yürüttüğü çevre düzenleme çalışmalarını da sonlandırdı.

Altınekin Anadolu Lisesi güzelleşiyor

Asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye, Altınekin Kaymakamı Hülya Yavuz ve Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere eşlik etti. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Mehmet Hançerli, Altınekin Anadolu Lisesi'nin bahçesinde yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alanda Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlandığını belirtti. Okulun bahçe duvarlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını söyleyen Başkan Hançerli, Altınekin Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların Belediyelerin işbirliğinin en güzel örneği olduğunu ifade etti.

Tüm imkanlar seferber edildi

Eğitimde kalite ve başarının artırılmasında kurumlar arası işbirliğinin önemine işaret eden Başkan Hançerli, 'Okullarımızın fiziki imkanlarını iyileştirmek boynumuzun borcu' dedi. Karatay'a 20 okul kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Hançerli; "Bizim için rutin belediyecilik hizmetleri diye bildiğimiz yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve park yapımı kadar, çocuklarımızın eğitimi de önemli. Bu doğrultuda göreve başladığımız ilk günden itibaren çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bir yandan okulların fiziki imkanlarını iyileştiriyor, diğer yandan kitap desteği, yardımcı setler ve hazırlık kitaplarıyla onlara daha iyi bir gelecek sunmak adına çalışıyoruz" diye konuştu. Eğitimin ekonomi ve kalkınmadaki önemini bildiklerini dile getiren Başkan Hançerli; okullardan gelen talepleri geri çevirmediklerini söyledi.

Altınekin Anadolu Lisesi'ne kütüphane müjdesi

Başkan Mehmet Hançerli, Belediye olarak hizmette Karatay sınırları içerinde kalmadıklarını Altınekin ilçesinde muhtelif yolların Altınekin Belediyesi ile beraber asfaltlandığını vurgulayarak, Akşehir ilçesine de Akşehir Belediyesi'yle beraber ortak yürüttükleri pazar yerinin yapımının devam ettiğini kaydetti. Başkan Hançerli, Altınekin Anadolu Lisesi'ne de bir müjde vererek okula kütüphane kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler