Sergi
KARATAY’DA ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Gerçekleştirdiği çalışmalarla Karatay’ın çehresini değiştirip marka bir ilçe haline getiren Karatay Belediyesi; daha modern bir Karatay için ilçe merkezinde ve merkeze uzak mahallelerde parke, bordür, beton asfalt ve satıh kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

                   

 Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karatay’ın 82 mahallesinde ve bu mahallelere bağlı yayla yollarında çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Hançerli hizmetin merkezden 95 km uzağa taşındığını belirterek 2017 yılında toplam 315.014 m2 satıh kaplama, 56.204 ton beton asfalt, 38.298 m2 parke ve 23.160 mtül bordür çalışması gerçekleştirildiğini söyledi. Başkan Hançerli fiziki belediyecilik anlamında güzel çalışmalar gerçekleştirmek için yapılan çalışmalarla Karatay'ın daha modern ve gözde bir ilçe haline geldiğini söyledi. Yeni yollarının açılmasıyla trafik akışını ve ulaşımı rahatlattıklarını da dile getiren Başkan Hançerli 2017 yılı içerisinde 6.350 m yeni yol açıldığını belirtti.

 

Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’ın her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, kutlu belde Karatay’a layığı ile hizmet edebilmek için çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler