Sergi
ÇİMENLİK KAPALI SPOR SALONU HİZMETE AÇILIYOR

HASAN KILCA; “ GENÇLERİMİZİN EĞİTİMİ VE GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay’ın dört bir tarafında hayata geçirdiği projelerle vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandıran Karatay Belediyesi, Çimenlik Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nun açılışını 6 Haziran Salı günü gerçekleştirecek. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin tamamında yenilikçi proje ve özgün yatırımlarla Karataylılara hizmet ettiklerini belirterek; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin eğitimi ve gelişmesine yönelik daha birçok projeyi bir bir hayata geçireceğiz” dedi.

Birçok alanda olduğu gibi spor alanındaki yatırım ve projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Karatay Belediyesi, ilçeye kazandırılacak Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nun açılışını gerçekleştiriyor.

Tesisin içerisinde 15’e 28 ebatlarına sahip oyun sahası, fuaye alanı, seyirci tribünü, soyunma odaları, idari bölümleriyle yeni ve modern bir kapalı spor salonu bulunan tesis; 6 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Karatay Belediyesi olarak ilçeye sadece fiziki ve altyapı alanında yatırımların yanı sıra sosyal, kültürel, eğitim ve spor alanında da yatırımların da hayata geçirdiklerinin altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nun Karatay Belediyesi’nin 100’üncü temel atma projesi olduğunu hatırlattı.

Başkan Hasan Kılca, “Çimenlik Kapalı Spor Salonu, 8 bin 680 arsa, 1161 metrekare de inşaat alanına inşa ettik. 15’e 28 ebatlarına sahip oyun sahası, fuaye alanı, seyirci tribünü, soyunma odaları, idari bölümleriyle yeni ve modern bir kapalı spor salonu oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimiz, onların eğitimi ve gelişmesine yönelik daha birçok projeyi bir bir hayata geçireceğiz. Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nun ilçemize, mahallemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler