Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA OYUNU KULLANDI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oyunu kullandı. İkinci tur seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Hasan Kılca; “Ülkemiz, Türkiye yüzyılında daha güzel yarınlara yürüyecek” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde tüm Türkiye sandık başına gitti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, oyunu kullanmak için Selçuk İlkokulu’na eşi Şerife Kılca ile birlikte geldi.

Okulda sandıkları da ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar dileyen Hasan Kılca, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde oyunu Selçuk İlkokulu 1060 No’lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı.

ÜLKEMİZ TÜRKİYE YÜZYILINDA DAHA GÜZEL YARINLARA YÜRÜYECEK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Hasan Kılca; “Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Hemşehrilerimizin sandığa olan ilgisi memnuniyet verici. Biz iradesine sahip çıkan bir milletiz. Sandık başına gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki milletimiz bugün, geleceğin güçlü, istikrarlı Türkiye’si yolunda devam etmek için oyunu kullanacak. Ülkemiz Türkiye yüzyılında daha güzel yarınlara yürüyecek. Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler