Sergi
HASAN KILCA’DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Mayıs’ın İstiklal mücadelemizin en önemli sembollerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Ülkemiz, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine, milletine ve devletine inanan gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Gençlerimiz, ecdadının mücadelesinin üzerine yeni bir hedef koyarak Türkiye Yüzyılı’na en güzel katkıyı verecektir” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Başkan Hasan Kılca’nın 19 Mayıs kutlama mesajı şu şekilde;

“19 Mayıs, özgürlüğünden taviz vermeyen, istikbaline sahip çıkan ve prangaları kabul etmeyen gençliğin bayramıdır. 19 Mayıs, vatan ve millet sevdasını sinesinde daima diri tutan gençliğin bayramıdır. İlimde, bilimde, kültürde, sanatta, sporda ve teknolojide gelinen seviyenin üzerine erişmek için gayret eden gençlerimiz, yarınlarımızın da asıl sahipleri olacaktır. Biz genciğimize ve gençlerimize sonuna kadar güveniyoruz. Çünkü gençlerimiz, imkân verildiğinde neler yapabileceğini bugüne kadar hep gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti; harekete geçen, üreten, ürün ortaya koyan gençlere tam destek vermektedir. Bu imkânı en güzel şekilde değerlendiren gençlerimiz, üretip geliştirdikleri icraat ve eserlerle Milli Mücadele vermiş ecdadın yolundan başka bir kulvarda destan yazmaya devam ediyor. Güzel ülkemiz, birbirinden pırıl pırıl gençlerimizin de büyük gayretiyle Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla yürüyor. Gençlerimiz, tarihimizden aldığı ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü bundan sonra da çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle şükranla anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler