Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA OYUNU KULLANDI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Yoğun bir seçim çalışması süreci yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yüzyılın başlangıcının da Türkiye yüzyılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

28’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçimi için tüm Türkiye sandık başına gitti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, oyunu kullanmak için Selçuk İlkokulu’na eşi Şerife Kılca ile birlikte geldi. Okulda sandıkları da ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar dileyen Hasan Kılca, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Selçuk İlkokulu 1060 No’lu sandıkta eşiyle birlikte kullandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Hasan Kılca; “Oldukça yoğun bir seçim çalışması süreci yaşadık. Her fırsatta ve platformda 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle buluştuk. Bugün de tüm Konyalı hemşehrilerimiz gibi bizler de vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş olduk ve oyumuzu kullandık. Tüm vatandaşlarımız da huzur ve sükûnet içinde oylarını kullanıyorlar. Seçimlerin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni bir yüzyılın başlangıcının Türkiye yüzyılı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler