Sergi
KARATAY’DA ASFALT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARATAY’DA FEVZİ ÇAKMAK VE İSTİKLAL MAHALLELERİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

KILCA: 2023 YILI ASFALT PLANLAMAMIZI SAHADA YOĞUN ŞEKİLDE UYGULUYORUZ

 Karatay Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollar, cadde ve sokaklara kavuşması adına Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipleri ile sahada çalışmaya devam ediyor. Ekipler bu kapsamda, Fevzi Çakmak Mahallesi ve İstiklal Mahallesi’nde sıcak asfalt serimi yapıyor. Asfalt çalışmalarını değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu yıl için hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar çalışmaya ve sahada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz asfalt sezonunda olduğu gibi bu sezonda da ilçe merkezi ve merkeze en uzak mahallelerdeki yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler yeni sezonun başlamasıyla birlikte; İstiklal Mahallesi’nde 800 metrelik alanda, Fevziçakmak Mahallesi’nde ise uzunluğu 350 metre, genişliği ise 14 metrelik bir alanda asfalt serimi gerçekleştiriyor.

KARATAY’DA DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRÜYOR

Fevzi Çakmak ve İstiklal Mahallelerinde süren çalışmaları değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin her bölgesinde değişim ve dönüşüm hizmetlerinin aralıksız devam ettiğini kaydetti.

 Karatay Belediyesi olarak yeni sezon çalışmalarına başladıklarını ifade eden Hasan Kılca “Karatay’ımız sürekli büyüyen, gelişen bir konumda. Biz de vatandaşlarımızın isteklerine daha hızlı cevap vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni sezon asfalt çalışmalarımız başladı. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu asfalt çalışmaları için ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında yoğun bir çalışma içerisinde. Bu kapsamda ekiplerimiz İstiklal Mahallesi Vilayetli Sokakta 800 metrelik bir alanda asfalt serimi gerçekleştiriyor. Yine Fevziçakmak Mahallemizde 10761 Sokaktaki sanayi bölgemizde 350 metrelik bir alanda gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bölgelerimiz asfaltlama çalışmalarıyla birlikte daha güzel bir görünüme kavuşacak. Yaptığımız tüm hizmetler hemşehrilerimiz ve Karatay’ımız için. Bu yıl için hedeflediğimiz tüm işlerimizi tamamlayana kadar ekiplerimiz çalışmaya ve sahada olmaya devam edecek” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler