Sergi
BAŞKAN KILCA, MEHMET GENÇ, ZİYA ALTUNYALDIZ İLE MUSTAFA HAKAN ÖZER ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlardan 14 Mayıs Seçimleri için destek isteyen ve talepleri dinleyen Başkan Hasan Kılca, Milletvekili Ziya Altunyaldız, İlçe Başkanı Mehmet Genç ile Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer Karatay’a dair proje ve yatırımlar hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ile AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, saha çalışmaları kapsamında Karatay’da vatandaş ve esnaf ziyareti yaptı.

BAŞKAN KILCA, MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZER VE İLÇE BAŞKANI GENÇ, KONYA TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

Başkan Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer, Karatay Belediye Meclisi Üyeleri ile İl ve İlçe teşkilat mensupları program çerçevesinde ilk önce Konya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çevik ile bir araya gelen Hasan Kılca, Mehmet Genç, Mustafa Hakan Özer ve teşkilat mensupları daha sonra Konya Ticaret Borsası çalışanlarını da ziyaret ederek 14 Mayıs için destek istedi.

HASAN KILCA TENEKECİLER SANAYİ SİTESİ’NDE ESNAFLA BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Meclisi Üyeleri ile İl ve İlçe teşkilat mensupları, Konya Ticaret Odası ziyaretinin ardından Tenekeciler Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Başkan Hasan Kılca ile beraberindeki teşkilat mensupları, esnafın bölgeyle ilgili talepleri hakkında istişarelerde bulundular.

BAŞKAN HASAN KILCA VE MİLLETVEKİLİ ALTUNYALDIZ TENEKECİLER SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Başkan Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hasan Özer, Karatay Ziraat Odası Başkanı Rıfat Kavuneker’i de ziyaret etti. Oda yönetiminin de hazır olduğu ziyaretin ardından Başkan Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ukdem ile ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri; Karatay Büro Mobilyaları Sanayi Sitesi’ni de ziyaret ettiler. Esnaflar ve sanayi sitesinde alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Hasan Kılca, Milletvekili Ziya Altunyaldız ile beraberindeki teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı için destek istedi.

14 MAYIS YENİ BİR ZAFER GÜNÜ OLACAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14 Mayıs Seçimleri’nin çok önemli olduğunu aktardı. Başkan Hasan Kılca; “Hemşehrilerimizle istişareye büyük önem veriyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için kıymetli. Halkımıza hizmet ediyor ve halkımız için çalışıyoruz. Ülke olarak 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçim yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, adaylarımıza ve Cumhur İttifakımıza destek istiyoruz. 14 Mayıs’ın partimiz ve ülkemiz için yeni bir zafer günü olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç şöyle konuştu; “14 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için saha çalışmalarımız sürüyor. Hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, onun kadrolarına olan desteği ve duaları bizleri çok mutlu ediyor. 14 Mayıs akşamı da Cumhur İttifakı’nın yeni bir zaferle seçimden çıkacağına yürekten inanıyoruz. Halkımız, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve O'nun liderliğinde Türkiye'yi yeni yüzyıla taşıyacak kadrolara her zamankinden daha fazla destek verecektir.”

HEMŞEHRİLERİMİZ 21 YILDIR YAPILANLARIN FARKINDA

14 Mayıs Seçimleri kapsamında yürüttükleri saha çalışmalarını değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da, vatandaşa ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ziya Altunyaldız şunları aktardı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıldır ülkemizi ve milletimizi temsil etmeye devam ediyoruz. Tüm AK kadrolar olarak istikrarla ülkemizi yeni bir safhaya, insanımızı da çok daha güzel noktaya taşıma adına gece gündüz çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi şu anda da sahadayız. Hemşehrilerimiz de hamdolsun yaptıklarımızın farkında. Bu durumdan bizler de son derece mutluyuz. Türkiye’nin istikrarı çok önemli. Vatandaşlarımız da kendilerini yönetebilecek kadroların iş başında olması gerektiğinin farkında. Yaptığımız saha çalışmalarında da partimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na olan teveccühü gördüğümüz için mutluyuz. Onlar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 7’DEN 70’E HERKESE DOKUNUYORUZ

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer ise şunları dile getirdi; “Karatay’da saha çalışmaları yaptık. Esnafımızı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. 7’den 70’e herkese dokunuyoruz. Bu dokunuş seçim nedeniyle değil seçimlerden evvel de hemşehrilerimizle bir aradaydık. Vatandaşlarımızdan çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu da açıkçası bizi memnun ediyor. 21 yıllık AK Parti iktidarlarında çıta gerçekten çok yükseldi. Biz de diyoruz ki ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.’ 14 Mayıs’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız.”

Habere Ait Görsel İçerikler