Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN 23 NİSAN MESAJI

KILCA: GELECEĞİMİZ EVLATLARIMIZ, ONLAR GÜLSÜN ÜLKEMİZ BÜYÜSÜN

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Hasan Kılca; “Tüm zorluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair bağrında taşıdığı sarsılmaz inançla ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ şiarının tüm dünyaya ilan edildiği gündür” dedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 103’ncü yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bir kutlama mesajı yayımladı. 

Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde; 

“Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini kazanmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1929’da bu günü çocuklara armağan etmesiyle gelecek, onun asli sahiplerine emanet edilmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliği taşıyan 23 Nisan, dünya çocuklarıyla bir arada, büyük bir coşku ve heyecanla kutlanmaktadır. Yaşadığımız dünyanın asil sahipleri olan yavrularımıza mücadelesi verilmiş bu galibiyeti bayram olarak takdim etmek çocuklarımıza güvenin de önemli bir göstergesidir. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın ve ilçemizin geleceği için attığımız her adımda 23 Nisan 1920’nin ruhuyla emanetlerini taşıyor; çocuklarımıza çok daha güzel bir Karatay bırakabilmek hedefiyle yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum."

 

Habere Ait Görsel İçerikler