Sergi
YENİ NİKÂH, DÜĞÜN VE SERGİ SALONU KOMPLEKSİ’NİN İNŞASI BAŞLADI

KARATAY’A YENİ MODERN NİKÂH, DÜĞÜN VE SERGİ SALONU

HASAN KILCA: EN GÜZEL ANLARINDA VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Karatay Belediyesi tarafından projelendirilen yeni nikâh, düğün ve sergi salonu kompleksinin inşası başladı. Vatandaşa daha modern bir ortamda hizmet vermek istediklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Hemşehrilerimizin hayatlarının her anlarında olduğu gibi evlilik yolunda atılan en bu güzel anda da vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Vatandaş odaklı hizmetlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Karatay Belediyesi, ilçeye yeni bir proje daha kazandırıyor.

Aziziye Mahallesi’nde hayata geçecek yeni nikah, düğün ve sergi salonundan oluşacak bu yeni tesis, 4 bin 110 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Söz konusu tesiste 130 kişilik ve 54 kişilik iki ayrı nikah salonu, düğün salonu ve bir de sergi salonu bulunacak. 3’lü kompleks şeklinde hizmet verecek olan tesisin inşa çalışmaları ise başladı.

YENİ YERİMİZDE HEMŞEHRİLERİMİZE MODERN VE KONFORLU HİZMETİ SUNACAĞIZ

Yeni projenin ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, en mutlu günlerinde çiftlere ve sevdiklerine daha konforlu bir ortamda hizmet verecekleri için mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak evlenen çiftlerin ve ailelerinin bu en özel anlarında yanlarında olmak bizleri çok mutlu ediyor. Bu kapsamda da ilçemize yeni bir proje kazandırıyoruz. Aziziye Mahallesi’nde yapımına başladığımız yeni projemiz Nikah Salonu, Düğün Salonu ve Sergi Salonu’ndan oluşacak. Çiftlerimiz ve sevdikleri çok daha konforlu ortamda düğünlerini ve nikahlarını yapacaklar. Projemizde ayrıca bir de sergi salonu bulunacak. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Hemşehrilerimizin hayatlarının her anlarında en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle şimdiden yeni projemizin Konya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler