Sergi
BERAT GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN BERAT GECESİ MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Berat Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında af ve arınma gecesi olan Berat Gecesi’nin önemine vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Ülke olarak önemli bir sürecin içerisindeyiz. Tüm ülkemizi etkileyen ve derinden yaralayan bu süreci de inancımızın ve medeniyetimizin bize öğrettiği şekilde, dayanışma duygumuzu ve yardımlaşma iştiyakımızı zirvede tutuyor; bölgedeki bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Berat Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. “Berat”ın en derin anlamıyla bağışlanma olduğunu vurgulayan Başkan Hasan Kılca’nın Berat Gecesi mesajı şu şekilde;

“İnancımızda önemli bir değer taşıyan bu kıymetli geceler, hepimiz için manevi anlamda pek çok kazanımlar barındırmaktadır. Bu geceler affın, arınmanın ve duanın zirveye ulaştığı; kardeşlik, muhabbet ve paylaşma duygularının daha bir anlamlı hale geldiği benzersiz zamanlardır. Ülke olarak önemli bir sürecin içerisindeyiz. Tüm ülkemizi etkileyen ve derinden yaralayan bu süreci de inancımızın ve medeniyetimizin bize öğrettiği şekilde, dayanışma duygumuzu ve yardımlaşma iştiyakımızı zirvede tutuyor; bölgedeki bütün vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz. Yüce Mevla’mızdan niyazımız, bu zorlukta dirayetimizi ve sabrımızı çoğaltması, gayretimizi artırmasıdır. Bu kıymetli vakitleri vesile bilip deprem anını yaşayan ve yaralı kurtulan kardeşlerimize katkıda bulunmaya devam edelim. Bu geceler birliktelik duygusunu en derin şekilde ortaya çıkarır. Rabbim, kendisine açılan elleri boş çevirmez. İlahi rahmetin yeryüzüne indiği, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın müjdecisi Berat Gecesi; başta depremzede kardeşlerimiz olmak üzere aziz milletimiz ve tüm İslâm âleminin huzur ve sevincine vesile olsun inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum. Affımızı ve kurtuluşumuzu umduğumuz bu mübarek gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, kalplerimizin sükûnuna, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum.”

 

Habere Ait Görsel İçerikler