Sergi
ÖZEL ÖĞRENCİLER KARATAY’DA FİDAN DİKTİ

KARATAY’DA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HASAN KILCA: ÖZEL ÖĞRENCİLERİMİZİN YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMAMIZA VERDİĞİ KATKI ÇOK KIYMETLİ

Karatay Belediyesi, “Daha Yeşil Bir Karatay” hedefiyle devam ettiği yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar yüzbinlerce metrekarelik alanı yeşillendiren Karatay Belediyesi, söz konusu çalışmalarına toplumun tüm kesimlerini de dâhil etmeyi ihmal etmiyor. Bu kapsamda özel eğitim alan öğrenciler ve öğretmenler, Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’nde yeşil alan olarak belirlenen bölgeye fidan dikti.

Karatay Belediyesi, “Daha Yeşil Bir Karatay” hedefiyle ilçenin tamamında sürdürdüğü yeşillendirme çalışmaları kapsamında fidan dikme etkinliği düzenledi.

ÖZEL ÖĞRENCİLER KARATAY’DA FİDAN DİKTİ

İlçe genelinde yürütülen yeşillendirme çalışmalarına toplumun tüm kesimlerini de dâhil eden Karatay Belediyesi’nin bu sefer ki konukları çok özeldi.

Saygı Özel Eğitim Kurumları’nda eğitim alan özel öğrenciler öğretmenleri gözetiminde Karatay Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Hacı Yusuf Mescit Mahallesi Efsaneli Sokak’ta hazırlanan 9 bin 700 metrekarelik alanda 250 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Doğaya fidan dikerek katkı sundukları için özel öğrenciler yaşadıkları mutluluk ve heyecan gözlerinden okunurken; öğretmenleri ve okul idarecileri; böylesine anlamlı bir organizasyonda kendilerine yer verdikleri için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİMİZİN YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMAMIZA VERDİĞİ KATKI ÇOK KIYMETLİ

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, ilçe genelinde yeşillendirme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerinin altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak böyle bir organizasyonun içinde bulunmaktan son derece mutluyuz. Amacımız özel öğrencilerimizin diğer insanlardan hiçbir farkının olmadığını bir kez daha ortaya koymaktı. Zira hayatın her alanında özel öğrencilerimizin de yer aldığını görüyoruz. Karatay’ımızın, Konya’mızın ve ülkemizin daha yeşil bir görünüme kavuşabilmesi adına yürüttüğümüz çalışmalara verdikleri bu kıymetli katkı dolayısıyla tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler