Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

KARATAY BELEDİYESİ’NDEN İLÇEDEKİ TÜM ÖĞRETMENLERE ÖZEL “ŞEHİT ÖĞRETMENLER TAKVİMİ”

HASAN KILCA: ÖĞRETMENLERİMİZ YARINLARIMIZIN MİMARI

KILCA: ÖĞRETMENLERİMİZİN YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK PROJELER ÜRETİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Her türlü zorluğa rağmen büyük bir özveri ve aşkla görevini yürüten tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Geleceğimizi imar eden öğretmenlerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Bizler de Karatay Belediyesi olarak öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın yükünü hafifletecek birçok proje üretiyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında öğretmenlerin gelecek nesillerin inşasında büyük pay sahibi olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca Kılca’nın Öğretmenler Günü mesajı şu şekilde:

“Öğretmenlik; emek vermek, sabır ve sebat göstermektir. Öğretmenlik; yüreğindeki eğitim aşkını öğrencilerin ince ince aktaran adeta bir ab-ı hayattır. Öğretmenlik; zaman ve mekân ayrımı yapmaksızın büyük bir gayret ve titizlikle görevini yerine getirmektir. Dokunmadık kalp bırakmadan sevgi tohumları ekmek; kurak çölleri tohumla buluşturmaktır öğretmenlik. Bazen bir köy okulunda, bazen şehir merkezinde yorulmak, yoğurmak ve insan inşa etmek çabasıdır. Bu gaye ve hedef doğrultusunda çalışan, üreten ve emek veren tüm öğretmenlerimizin emeği elbette ödenmez.

Karatay Belediyesi olarak bizler de gerek ilçemizin eğitim kalitesine katkı olması gerekse ilçemizin daha da gelişmesi bağlamında birçok uygulama, proje ve yatırımı kararı hayata geçirdik. Karatay’ımızda yeni eğitim tesislerinin yapımından okullarımızın her türlü eksiklikleri ve ihtiyaçlarının giderilmesine, eğitim çağındaki tüm çocuk ve gençlerimizin her anlamda gelişimlerine kadar birçok proje üretiyoruz. Bununla da yetinmeyip minik yavrularımıza, ortaokul ve lise çağındaki evlatlarımıza her ay düzenli bir şekilde TÜBİTAK Bilim dergilerimizi ücretsiz bir şekilde ulaştırmaya devam ediyoruz. Bir yandan üniversite sınavına giren gençlerimizin sınav ücretlerini karşılıyor diğer taraftan üniversiteyi kazanan gençlerimize maddi destek sağlıyoruz. Yine ilçemiz genelinde kültürel, sosyal ve eğitime yönelik daha birçok proje yürütüyoruz. Tüm bunları yaparken hem öğrencilerimiz ve aileleri kadar fedakar öğretmenlerimizin de yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz. Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.”

KARATAY BELEDİYESİ’NDEN İLÇEDE GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERE 24 KASIM’A ÖZEL “ŞEHİT ÖĞRETMENLER TAKVİMİ”

Öte yandan Karatay Belediyesi, bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan “Şehit Öğretmenler Takvimi”ni Karatay genelinde görev yapan tüm öğretmenlere hediye etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Tek amaçları milletin evlatlarının daha iyi yetişmesi olan ve bu uğurda mücadele ederken hain örgüt tarafından katledilen öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmamalı ve her zaman rahmetle minnetle anmamız gerekiyor. Bizler de bu amaçla 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir takvim hazırladık. Görevleri başındayken hain terör örgütü tarafından şehit edilen 52 öğretmenimizin kısa bir özgeçmişinin bulunduğu bu özel takvimleri ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize hediye ettik. Bu vesileyle; şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere vatanımızın, milletimizin birliği devletimizin bekası uğruna can veren bütün aziz şehitlerimiz de rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Bu uğurda kahramanca mücadele ederken gazi olan çok değerli gazilerimize de şükran ve minnet duygularımı ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler