Sergi
KARATAY BELEDİYESPOR KULÜBÜ ATICILIK TAKIMI TÜRKİYE 2’NCİSİ OLDU

Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı, Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun İzmir’de düzenlediği Atıcılık Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda takım halinde Türkiye 2’ncisi oldu. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kulüp sporcularının elde ettiği derece dolayısıyla sporcuları, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti.

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun 2022 planında yer alan “Atıcılık Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası” İzmir’de gerçekleştirildi.

KARATAY’IN ATICILIK TAKIMI TÜRKİYE 2’NCİSİ OLDU

Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı şampiyonalarda adından söz ettirirken; İzmir’deki organizasyondan da önemli bir başarı elde etti. Bu kapsamda Atıcılık Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda Fatih Baran, Nur Banu Balkancı ve Ahmet Baran’dan oluşan Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı, Türkiye ikincisi olarak kürsüdeki yerini aldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da bu başarılarıyla gümüş madalya ve 2’ncilik kupasının sahibi olan kulüp sporcularını kulüp yöneticileri ve antrenörleri tebrik etti.

Kulübün elde ettiği her başarının kendilerini çok mutlu ettiğinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sportif kulvarda da örnek teşkil edecek hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceklerini kaydetti. Hasan Kılca, İzmir’de gerçekleştirilen müsabakalarda elde ettikleri başarıları dolayısıyla sporcuları, antrenörleri ve kulüp yöneticilerini kutladı.

Habere Ait Görsel İçerikler