Sergi
KAYMAKAM ZAFER ORHAN’DAN KARATAY’A VEDA

ZAFER ORHAN: KONYA’NIN İNSANI DA HİZMETLERİ DE ÇOK GÜZEL

HASAN KILCA: HZ. MEVLANA’NIN VE ŞEMS-İ TEBRİZİ’NİN YAŞADIĞI BU MÜBAREK ŞEHRE HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR

Karatay Kaymakamı Zafer Orhan, Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla yaklaşık 1 yıl görev yaptığı Karatay’a veda etti. Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen veda programında konuşan Karatay Kaymakamı Zafer Orhan; Konya’nın insanı ve yöneticileriyle çok güzel bir şehir olduğunun altını çizdi. Yaklaşık 1 yıl gibi kısa süre de olsa Kaymakam Zafer Orhan’ın ilçeye güzel hizmetler yaptığını belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; “Hz. Mevlana’nın ve Şems-İ Tebrizi’nin yaşadığı bu mübarek şehre hizmet ettiğimiz için ne kadar şükretsek azdır” dedi.

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle Karatay Kaymakamlığı görevinden Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanan Karatay Kaymakamı Zafer Orhan için Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir veda programı düzenlendi.

Karatay Belediyesi Aziziye Kültür Merkezi’ndeki programa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kaymakamı Zafer Orhan, Karatay İlçe Protokolü, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile Kaymakamlığa bağlı ilçe müdürleri katıldı.

HZ. MEVLANA’NIN VE ŞEMS-İ TEBRİZİ’NİN YAŞADIĞI BU MÜBAREK ŞEHRE HİZMET ETTİĞİMİZ İÇİN NE KADAR ŞÜKRETSEK AZDIR

Konuşmasında vedaların zor olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, şunları dile getirdi; “Sayın Kaymakamımızı yaklaşık 1 yıldır tanıyoruz ancak sanki yıllardır çalışıyoruz gibi. Hz. Mevlana’nın ve Şems-i Tebrizi’nin yaşadığı bu mübarek şehre hizmet ettiğimiz için ne kadar şükretsek azdır. Sayın Kaymakamımız yaklaşık 1 yıl boyunca ilçemize hizmet ettiler. Kendilerinden Allah razı olsun.  Karatayımızda çok güzel bir uyum, birliktelik ve ahenk var. Bu güzellik, 80 mahallemize hizmet olarak yansıyor. Rabbim bu birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın inşallah. Sayın Kaymakamımız Ankara’ya Vali Yardımcısı olarak atandı. Kendisi oldukça tecrübeli ve başarılı biri. Ben bu vesileyle kendilerine başarılarının devamını diliyorum.”

KONYA’NIN İNSANI DA HİZMETLERİ DE ÇOK GÜZEL

Karatay Kaymakamı Zafer Orhan da, Selçuklu Payitahtı Karatay’da görev yapmış olmanın kendisi için bir onur olduğunun altını çizerek; “Konya’nın insanı da hizmetleri de çok güzel. Konya’nın belediyeleri gerçekten güzel şehircilik hizmeti yapıyor ve şehir tam bir şehir olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yeni hükümet konağımız, Karatay Belediyemizin de büyük destekleriyle tamamlandı. Bizler de vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için bina içerisinde yeniden yapılandık. Artık hem personelimiz rahat çalışma ortamına kavuştu hem de binamıza gelen vatandaşlarımız güzel bir şekilde hizmetini alabiliyorlar. Hükümet konağımızın yapımında büyük katkıları olan Karatay Belediye Başkanımıza ve tüm karar mercilerine teşekkür ediyorum. İlçemizin birçok mahallesini ziyaret ederek muhtarlarımızla gönül birliği içerisinde çalışmaya gayret ettik. Konya’yı çok sevdim ve buradan ayrılmak zor ama Ankara’da bir kapınız var. Gönülden duruşunuz, samimiyetiniz ve hizmetleriniz dolayısıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise kısa süreliğine de olsa Karatay’a hizmet veren Karatay Kaymakamı Zafer Orhan’a teşekkür etti. İlçe Başkanı Mehmet Genç, sözlerini şöyle tamamladı; “Kısa süre için de olsa Sayın Kaymakamımız, ilçemize güzel hizmetlerde bulundular. Kendisinden duruşuyla, tecrübesiyle ve daha birçok yönüyle ziyadesiyle istifade ettik. Ben, Sayın Kaymakamımıza ilçemize yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor; yeni görev yeri Ankara’da başarılar diliyorum.”

Program; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç’in Karatay Kaymakamı Zafer Orhan’a hediye takdimi, fotoğraf çekimi ve vedalaşmayla sona erdi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler