Sergi
DİVANLAR ŞEHİT MUHARREM ÖKSÜZ SOSYAL TESİSİ AÇILDI

LEYLA ŞAHİN USTA: 20 YILLIK İKTİDARIMIZDA YAPTIĞIMIZ HER İŞTE İNSANIMIZA ÖNCELİK VERDİK VE ESER SİYASETİ YAPTIK
HASAN KILCA: MAHALLELERİMİZDE TALEP EDİLENİN ÇOK ÜZERİNDE HİZMET ÜRETİYORUZ
Karatay Belediyesi tarafından merkeze uzak Divanlar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, ‘20 yıllık iktidarımızda yaptığımız her işte insanımıza öncelik verdik ve eser siyaseti yaptık’ dedi. Karatay Belediyesi olarak ilçeye altyapı ve üstyapı çalışmalarından sosyal ve kültürel projelere, eğitimden sağlığa kadar daha birçok alanda hizmetin en güzelini yapmaya devam ettiklerinin altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise; “3 yıl önce mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu her şeyi tek tek tespit ettik ve aradan geçen süre içerisinde söz konusu talepleri fazlasıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 
Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak merkeze uzak Divanlar Mahallesi’ne kazandırılan çok amaçlı Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi açıldı. 
Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, 273 metrekarelik alanda projelendirildi ve sosyal tesisin içerisinde çok amaçlı salon, sosyal yaşam alanları ve derslikler gibi daha birçok bölüm bulunuyor.
ŞEHİT MUHARREM ÖKSÜZ’ÜN BABASINDAN KARATAY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
2015’te Hakkâri Dağlıca’da şehit olan Piyade Er Muharrem Öksüz’ün Babası Ömer Öksüz, tesisin açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Divanlar Mahallesi’ne yapılan sosyal tesise oğlunun adını veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. Ömer Öksüz; ‘Ben gerçekten çok mutluyum, böyle bir kararı veren Karatay Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun’ ifadelerini kullandı. 
MAHALLELERİMİZDE TALEP EDİLENİN ÇOK ÜZERİNDE HİZMET ÜRETİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2019’daki seçimler öncesinde Karatay’ın 80 mahallesinin tamamını ziyaret ederek mahallelerin talep ile ihtiyaçlarını tek tek tespit ettiklerini belirterek, söz konusu taleplerin yerine getirilmesi için büyük bir gayretle çalıştıklarını aktardı. 
Başkan Hasan Kılca şunları dile getirdi; ‘3 yıl önce mahallelerimizin veya hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu her şeyi tek tek tespit ettik ve aradan geçen süre içerisinde söz konusu talepleri fazlasıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Divanlar Mahallemizin de ihtiyaç duyduğu sosyal tesisi inşa ettik ve açılışını gerçekleştiriyoruz. Bizler, lafla değil hizmetle icraatla yol alıyoruz. İlçemizde nereye gitseniz her yerde gerek devletimizin gerekse de Karatay Belediyemizin bir hizmeti, bir izi, alın teri ve emeği var. Hemşehrilerimiz hizmetin en güzelini en iyisini hak ediyor. Bizler sizler için ne kadar çalışsak ne kadar emek versek az. Divanlar Sosyal Tesisimize Şehit Muharrem Öksüz kardeşimizin ismini verdik ve adı burada yaşamaya devam edecek. Onlar bu vatan için canlarını feda ettiler bizler de onların adlarını ölümsüzleştiriyoruz. İlçe merkezimize kazandırdığımız bir parkımıza daha Muharrem Öksüz’ün adını verdik. Ben bir kez daha şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tesisimiz ilçemize mahallemize hayırlı olsun.’
KARATAY BELEDİYEMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINA HİZMET GÖTÜRÜYOR
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de AK Parti olarak her zaman sahada olduklarının altını çizdi. 
İlçe Başkanı Mehmet Genç; ‘Genel Başkan Yardımcımız, belediye başkanımız ve teşkilatımızla birlikte merkeze uzak birçok mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Gerek devletimiz gerekse de belediyelerimiz hem fiziki ve altyapı anlamında hem de sosyal ve kültürel anlamda hizmetlerine devam ediyor. Hayıroğlu’nda, İsmil’de ve Beşağıl’da belediyemizin turizm ile ilgili projeleri bulunuyor. Yine pek çok mahallemizde sosyal tesis yatırımı bulunuyor. Bu güzel hizmetleri dolayısıyla Karatay Belediyemizi tebrik ediyor, tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. 
YÜZLERCE ŞEHİT VERMİŞ TEŞKİLATLAR OLARAK TESİSE ŞEHİDİMİZİN İSMİ VERİLMİŞ OLMASI BİZLER İÇİN ÇOK ANLAMLI
Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Karatay Belediyesi’nin yapımını tamamladığı sosyal tesise şehit isminin verilmesinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti. 
Engin Dinç; ‘Divanlar Mahallemize yapılan bu tesise şehit kardeşimizin isminin verilmesi, hem asker hem de polis, yüzlerce şehit vermiş teşkilatlar olarak bizlere ayrı bir onur ve gurur vermiştir. Ben bu anlamlı ve kıymetli kararı dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şehidimizin ailesine de saygılarımı sunuyorum. Böyle bir mertebe herkese nasip olmaz. Şehit kardeşimize Allah’tan rahmet diliyor, tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum’ ifadelerini kullandı. 
BÖYLESİNE ANLAMLI BİR TESİSİ KAZANDIRMASI ELBETTE ÇOK KIYMETLİ
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy da Karatay Belediyesi’nin Divanlar Mahallesine kazandırdığı sosyal tesisin açılışında konuştu. 
Prof. Dr. Metin Aksoy şunları aktardı; ‘Böylesine anlamlı bir hizmetin açılışına şahitlik etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Karatay Belediyemizin mahallemize böylesine anlamlı bir tesisi kazandırması elbette çok kıymetli. Tesisi hayata geçiren Karatay Belediyemize teşekkür ediyorum.’
20 YILLIK İKTİDARIMIZDA YAPTIĞIMIZ HER İŞTE İNSANIMIZA ÖNCELİK VERDİK VE ESER SİYASETİ YAPTIK
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise, bu vatanı aziz şehitlerimizin kanları ve canlarıyla aldıklarına vurgu yaparak, onların emaneti vatana ve ailelerine gözleri gibi baktıklarını söyledi. 
Leyla Şahin Usta; ‘Hayata geçirilen birçok yatırıma şehitlerimizin adını vererek kendilerini unutmuyoruz. Bu güzel ve anlamlı tesisi mahallemize kazandıran Karatay Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Tesiste bir yandan çocuklarımız Kur’an-ı Kerim eğitimi görürken hanım kardeşlerimiz de burada yapılacak birçok kurs ile etkinliğe katılacaklar. Hayırlı mübarek olsun, tüm şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler, 20 yıllık iktidarımızda yaptığımız her işimizde insanımıza öncelik verdik böyle yapmaya da devam edeceğiz. Her zaman eser siyaseti yaptık. Karatay’ın her tarafında bu ve daha böyle birçok eser var. Gittiğimiz her tarafta da halkımızın Karatay Belediye Başkanımıza teşekkür ettiğine şahitlik ettik. Ben de bu vesileyle ilçenin dört bir yanına hizmet eden başkanımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’ni 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarına durmak yok yola devam diyerek hizmet edeceğimize söz veriyoruz’ dedi. 
Konuşmaların ardından Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi, dualar eşliğinde hizmete açıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri, tesisi gezerek incelemelerde bulundu. 
Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Divanlar Şehit Muharrem Öksüz Sosyal Tesisi’nin açılış törenine ayrıca Karatay mülki idare amirleri, AK Parti Konya İl ve AK Parti Karatay İlçe Yönetimleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Habere Ait Görsel İçerikler