Sergi
KARATAY BELEDİYESİ’NDEN SPORA YENİ BİR YATIRIM DAHA

TRAP-SKEET ATIŞ POLİGONU SOSYAL TESİSİ TAMAMLANDI

BAŞKAN HASAN KILCA TESİSLERDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Saraçoğlu Spor Tesisleri içerisinde Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi ile tesislerdeki çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kılca, 8 milyon liraya mal olan tesislerin 9 ile 18 Ağustos tarihleri arasında Konya’da yapılacak “5. İslami Dayanışma Oyunları”nın Atıcılık ve Okçuluk kategorilerinde mücadele verecek sporcular ve teknik ekibe hizmet vereceğini söyledi.

Konya, 9-18 Ağustos tarihleri arasında 55 ülkeden 4 bin 200 sporcu, 1700 kişilik teknik ekip ve binlerce sporseverin katılacağı “5. İslami Dayanışma Oyunları”na ev sahipliği yapacak.

SARAÇOĞLU SPOR TESİSLERİ’NDE 5. İSLAMİ DAYANIŞMA OYUNLARI HEYECANI

Atıcılık ve Okçuluk kategorilerindeki mücadeleler ise Karatay’daki Saraçoğlu Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, dünyanın dört bir yanında büyük bir heyecanla takip edilecek mücadelelerin yapılacağı Saraçoğlu Spor Tesisleri’ndeki son hazırlıkları yerinde inceledi.

Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yaklaşık 8 milyon liraya mal olan Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi ile tesisler içindeki son düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

9-18 Ağustos tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek “5. İslami Dayanışma Oyunları” kapsamında Konya’nın 10 gün boyunca binlerce misafiri en iyi şekilde ağırlayacağına inandığını belirten Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak spora yatırım yapmaya devam ediyoruz. Saraçoğlu Mahallemizdeki tesisler, uzun bir süredir ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Son olarak Karatay Belediyesi olarak tesislerimiz içerisinde yaklaşık 8 milyon liraya mal ettiğimiz Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisi’ni çevre düzenlemesiyle birlikte tamamladık ve burayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze teslim ettik. Bilindiği gibi 5. İslami Dayanışma Oyunları, Konyamızın birçok spor salonu ve tesislerinde gerçekleştirilecek. Karatay da oyunların birçok kategorilerinin yapılacağı mücadelelere ev sahipliği yapacak. Saraçoğlu Spor Tesisleri’nde ise Atıcılık ve Okçuluk kategorilerindeki mücadeleler gerçekleştirilecek. Trap-Skeet Atış Poligonu Sosyal Tesisimiz sporcularımıza, Karatayımıza ve Konyamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler