Sergi
KARATAY YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

BAŞKAN HASAN KILCA, 11 BRANŞTA 1250 SPORCUNUN KATILDIĞI ANTRENMANLARI İZLEDİ

KILCA: KARATAY’IMIZIN, KONYA’MIZIN VE ÜLKEMİZİN EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİLİ İÇİN ÇOCUKLARIMIZA KAPI ARALIYORUZ

Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Karatay Yaz Spor Okulları” eğitimleri devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 11 farklı spor branşında toplamda bin 250 sporcunun katıldığı antrenmanları eğitimlerin yapıldığı tesislerde izledi. Çocukların fiziksel ve bedensel gelişimleri için projeyi çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Yetenekli sporcularımızı Karatay Kulübü bünyesine katarak ilçemizin, Konyamızın hatta ülkemizin en iyi şekilde temsil edilmesi için onlara güzel bir kapı aralamış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocukların hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişimine katkı sunan ve sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen “Karatay Belediyesi Yaz Spor Okulları” eğitimleri yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Bu yıl Basketbol, Futbol, Güreş, Cimnastik, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Taekwondo, Voleybol ve Yüzme olmak üzere 11 farklı spor branşında gerçekleştirilen eğitimlere bin 250 sporcu katılıyor. Söz konusu projeyle sporcular, okulların tatile girmesiyle birlikte yaz aylarını en iyi bir şekilde değerlendirme fırsatı bulurken; yeteneği olan sporcular, hem kendilerini çok daha iyi yetiştirme imkânına kavuşmuş oluyor hem de Karatay Belediyesi Spor Kulübü’ne de geçebiliyorlar.

BAŞKAN HASAN KILCA, ANTRENMANLARI İZLEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da 27 Haziran’da başlayan ve 16 Ağustos’a kadar devam edecek eğitimler kapsamında yapılan antrenmanları ziyaret ederek sporcularla buluştu. 

Eğitimlerin yapıldığı tesislerde sporcularla bir süre süre sohbet eden ve hocalarından eğitimler hakkında ayrıntılı bilgi alan Başkan Hasan Kılca, geleceğin teminatı çocuklar için ellerinden gelen her türlü çabayı gösterdiklerinin altını çizdi. 

YETENEKLİ SPORCULARIN KARATAY’IMIZI, KONYA’MIZI VE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMELERİ İÇİN KAPI ARALIYORUZ

“Karatay Yaz Spor Okulları”na bu yıl da büyük bir ilginin olduğunu kaydeden Hasan Kılca, çocukların spora yönelmesi ve herhangi bir spor branşına yeteneği olan gençlerin yetişmesine katkı sağlayan projeyi çok önemsediklerine vurgu yaptı.

Kılca, şunları kaydetti; “Bu eğitim ve öğretim dönemi boyunca ilkokullar ve ortaokullar arası futbol turnuvaları ile yine okullarımız arasında satranç turnuvası düzenlemiştik. Şu anda da öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Karatay Yaz Spor Okulları eğitimlerini gerçekleştiriyoruz. 11 farklı branşta bin 250 yavrumuzun kaydını yaptırarak sportif eğitimler olmalarına imkan sağlıyoruz. İlçemize değer katan Karatay Yaz Spor Okullarıprojemiz sayesinde çocuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıyor hem de çocuklarımızın kendilerini daha iyi geliştirmeleri için ortam sunmuş oluyoruz. Buradaki yetenekli sporcularımızı Karatay Kulübü bünyesine katarak ilçemizi, Konyamızı hatta ülkemizi temsil etmeleri için de kapı aralamış oluyoruz. Bunun içinde Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

Habere Ait Görsel İçerikler