Sergi
RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Hasan Kılca, mesajında; “Bayramlar, birliğin ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, kavuşmanın ve hasretleri dindirmenin daha da anlam kazandığı, manevi sorumlulukların ön plana çıktığı özel günlerdir” diyerek tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Başkan Hasan Kılca, mesajında tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken; bayramın tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, kardeşlik ve huzura vesile olması temennisinde bulundu. 

Hasan Kılca’nın Ramazan Ayı kutlama mesajı şu şekilde; 

“Nefislerimize gem vurup, sahip olduklarımız için şükrün gereğini tekrar tekrar idrak ettiğimiz; bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nde bereketin, rahmetin, affın kapılarının ardına kadar açıldığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayını geride bıraktık. Manevi hazzıyla yüreğimizi ısıttık; paylaşmayı, anlaşmayı, hoş görmeyi; velhasıl insan olmanın cümle güzel hasletlerini her zamankinden daha güçlü olarak hatırladık ve onlara yakışır şekilde yaradılıştan gelen sorumluluklarımızı yerine getirme çabası içerisinde olduk. Karatay Belediyesi olarak bizler de ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın bu mübarek ayı sorunsuz bir şekilde geçirebilmesi adına gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Ramazan ayı boyunca da tüm ekibimizle birlikte merkeze uzak tüm mahallelerimizden hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Yine ilçemizin dört bir yanında camilerimizi teravih namazı için dolduran kardeşlerimizle bir araya geldik. Karataylı kardeşlerimizle bu mübarek ayın manevi iklimine uygun bir ay geçirdik. Şimdi, toplumsal hayatımızda önemli yeri olan birRamazan Bayramı’na daha ulaşmanın ve milletçe birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, büyük bir coşku mutluluk içinde kutladığımız, sevdiklerimizle hasret giderdiğimiz ve kucaklaştığımız özel günlerdir. Dolayısıyla milletçe bayramları toplumsal barış ve huzurumuzun sağlanmasında önemli bir fırsat olarak görmeli ve iyi değerlendirmeliyiz. Bayramların manevi atmosferinden istifade ederek, birbirimize daha sıkı kenetlenelim, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde problemlerimizi çözelim. 

Bu duygu ve düşüncelerle bayramın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diler; Konyalı hemşerilerimin başta olmak üzere gönül ve kültür coğrafyalarımız ile tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

 

Habere Ait Görsel İçerikler