Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN “1 MAYIS” MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Başkan Hasan Kılca, “Karatay’ımızın daha da gelişmesi, güzelleşmesi ve ilerlemesi adına emek ve alın terleriyle gece gündüz demeden büyük fedakarlıklarla çalışan tüm işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tüm işçilerin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutladığını ifade eden Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın daha da büyüyüp, gelişmesini sürdürmesi ve hedeflerine ulaşılmasında en büyük payın çalışan ve üreten işçilerde olduğunun altını çizdi. 

1 Mayıs’ın birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçmesitemennisinde bulunan Hasan Kılca, kutlama mesajında şunları dile getirdi: “Güzel ülke Türkiye’mizin her geçen gün büyümesi ve güçlenmesinde işçi ile emekçi kardeşlerimizin katkısı asla yadsınamaz. Karatay Belediyesi olarak bizler de; insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.Bizler; işçisi, emekçisi ve memuruyla büyük bir Karatay ailesiyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm emekçi kardeşlerimizle el ele omuz omuza vererek ilçemizin çok daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe olması için gayret etmeye devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle; Karatay’ımızın hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz demeden çalışan tüm işçi kardeşlerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler