Sergi
KARATAY KENT KONSEYİ AİLESİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Karatay Belediyesi Kent Konseyi ailesi, iftar programlarıyla bir araya geliyor. İftar programlarının güzel bir muhabbete vesile olduğuna dikkat çeken Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan; yeni ve özgün projelerle toplumun her kesimine ulaşarak Karatay’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Arslan, hayata geçirdikleri tüm etkinliklere olan destekleri dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Karatay’da örnek işlere imza atan Karatay Kent Konseyi, Ramazan Ayı boyunca iftar sofrasında gönüllüleri bir araya getiriyor.

Karatay Kent Konseyi Binası’nda verilen iftar programına, Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan, kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ile meclis ve çalışma gruplarının temsilcileri katıldı.

ÖNAL: KARATAY KENT KONSEYİ VATANDAŞLARIN HAYATINA DOKUNUYOR

Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, iftar programında yaptığı konuşmada Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin önemini vurgulayarak; Kent Konseylerinin ilçenin temsiliyeti noktasında önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Önal; “Karatay Kent Konseyi’nde çok güzel çalışmalar ve programlar ortaya konuluyor. Kent Konseyi gönüllülük ruhuyla yaptığı çalışmaları ve projeleri ile ilçede güzel işlere imza atılmasına katkı sağlıyor. Karatay Kent Konseyi Kadın, Gençlik Meclisleri ve yeni kurulan Çocuk Meclisi’nin katkısıyla eğitim, sağlık, kültür ve kişisel gelişim ile daha pek çok alanda gerçekleştirilen etkinliklerle Karataylıların hayatlarına dokunmaya devam edecek. Karatay’ın faydasına olacak her işte emek veren tüm Karatay Kent Konseyi üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

ARSLAN: BAYRAMDAN SONRA TEMPOMUZ ARTARAK SÜRECEK

İftar programına katılan tüm üyelere ve gönüllülere teşekkür eden Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan; Karatay Kent Konseyi ailesinin her geçen gün büyüyen ve önemli başarılara imza atan güçlü bir kuruluş olduğunu kaydetti.

Yeni ve özgün projelerle toplumun her kesimine ulaşarak Karatay’a hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Abdürahim Arslan şunları dile getirdi;  “Ramazan Ayı birlik ve beraberliğin, kardeşlik duyguların pekiştiğini aydır. Bizler de bu vesileyle Gençlik Meclisimiz, Ortaöğretim Çalışma Grubumuz ve tüm gönüllülerimizle Ramazan Ayı boyunca iftar programlarımız ile bir araya geliyoruz. İftar sofralarımız güzel bir muhabbete de vesile oluyor. Karatay Kent Konseyi ailemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Bilindiği gibi Kent Konseyi gönüllülük esasına bağlı olarak çalışan bir kuruluş. Bu çalışma tempomuzu bayramdan sonra artırarak devam ettireceğiz. “Karatay Okuyor” projesi kapsamında Mayıs ayında bir sınavımız olacak. Sınavımızın akabinde başarılı olan öğrencilerimizi İstanbul’a götüreceğiz. Bundan sonra daha güçlü adımlar atacağız, daha etkin olacağız. Toplumun her kesimine ulaşacağız. Karatay’ımız için Başkanımız Hasan Kılca’nın da desteğiyle var gücümüzle çalışacağız.”

MİKAİL ŞİMŞEK KENT KONSEYİ ÜYELERİ İLE BULUŞTU

İftar programının ardından sunucu Mikail Şimşek, Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Ortaöğretim Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya geldi. Kent Konseyi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran Şimşek; buluşmayı sağlayan Karatay Belediyesi ve Karatay Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler