Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN 23 NİSAN MESAJI

KILCA: ÇOCUKLARIMIZIN VE ÜLKEMİZİN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kılca; “23 Nisan 1920, vatan toprakları işgal edilmeye çalışılan Türk milletinin, bütün yokluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair bağrında taşıdığı sarsılmaz inanç ile iradenin vücut bulduğu ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ülküsüyle tüm dünyaya ilan edildiği gündür” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 102. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Hasan Kılca’nın mesajı şu şekilde;

“23 Nisan 1920 tarihi, vatan toprakları işgal edilmeye çalışılan Türk milletinin, bütün yokluklara rağmen istiklal ve istikbalini kurtaracağına dair bağrında taşıdığı sarsılmaz inancın, eğilmez iradenin vücut bulduğu ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ülküsüyle tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1929’da bu günü çocuklara armağan etmesiyle gelecek, onun asli sahiplerine emanet edilmiştir. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın ve ilçemizin geleceği için attığımız her adımda 23 Nisan 1920’nin ruh ile emanetlerini taşıdığımızın bilinciyle; çocuklarımıza çok daha güzel bir Karatay bırakabilmek hedefiyle yorulmadan ve dinlenmeden çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bütün şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler