Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA’DAN YENİ YIL MESAJI

HASAN KILCA: 2021 KARATAY İÇİN OLDUKÇA BAŞARILI VE YOĞUN GEÇTİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, 2021’de de korona virüsüyle mücadele edildiğine vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, söz konusu sürece rağmen Karatay Belediyesi olarak yıl boyunca ilçenin 80 mahallesinin tamamında yatırımlarını artırarak devam ettirdiklerini söyledi.

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2022’in Türk-İslam coğrafyası başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.

2021 KARATAY İÇİN OLDUKÇA BAŞARILI VE YOĞUN GEÇTİ

2021’in Karatay Belediyesi açısından oldukça yoğun ve başarılı bir yıl olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetle dolu bir yılı daha geride bırakıyoruz. İçinde bulunduğumuz pandeminin zor şartlarına rağmen hizmetlerimiz aksatmadan ilçemizin 80 mahallesinde yaşayan her bir hemşehrimizin rahatı huzuru ve mutluluğu için çalıştık. Pandemi sürecinde gerek sosyal desteklerimiz ve bu zorlu dönemin en az zararla atlatılması amacıyla belediyemizin aldığı kararlarımız gerekse de ilçemizin tamamına yayılan yatırımlarımızla hemşehrilerimizin yanında olduk. Tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretiyle 2021 yılını başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. 2021’de olduğu gibi 2022’de de daha fazla gayretle mesai mefhumu gözetmeden tüm çabamızla hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2022’NİN MİLLET OLARAK GÖNÜL GÖNÜLE VERMİŞ OLMANIN GÜCÜNÜ VE ENERJİSİNİ DAHA FAZLA HİSSEDECEĞİMİZ BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM

Hasan Kılca, 2022’nin geride bıraktığımız yıldan daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl olmasını dileyerek mesajını şöyle sürdürdü: “Yaşadığımız her zorluk ve peşi sıra gelen sıkıntılar ve bu sıkıntılar mukabilinde gösterdiğimiz birlik ve beraberlik duruşu inşallah bizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır. İçinde bulunduğumuz sıkıntılarda boğulmak yerine, sıkıntıların içerisinden yeni umutlar, yeni sevinçler çıkarmak için gayret etmeliyiz. Yeni yılın; ilçemiz, şehrimiz ve insanımızın birlik ile beraberlik duygusunun daha da arttığı, millet olarak gönül gönüle vermiş olmanın gücünü ve enerjisini daha fazla hissedeceğimiz bir yıl olmasını temenni ediyorum. 2022’in ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için sağlık başta olmak üzere güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

Habere Ait Görsel İçerikler