Sergi
KARATAY BELEDİYESPORLU GENÇLER, “TÜRKİYE FERDİ BÜYÜKLER VE GENÇLER KICK BOKS TURNUVASI”NDAN DERECEYLE DÖNDÜ

FATMANUR AYDIN, “7. ULUSLARARASI TÜRKİYE AÇIK KICK BOKS AVRUPA KUPASI”NDA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

KILCA: GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN SPORCULARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Karatay Belediyespor Kulübü sporcuları Fatmanur Aydın ile Muhammet Furkan Karagöz, Şırnak’ta 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve 60 ilden 1500 sporcunun katıldığı “Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası”ndan dereceyle ayrıldı. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Fatmanur Aydın ise “7. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda milli formayı giymenin ve ülkemizi temsil etmenin heyecanını yaşayacak.

Karatay Belediyespor sporcusu Fatmanur Aydın ile Muhammet Furkan Karagöz, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası”na katıldı.

FATMANUR AYDIN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

 Şırnak’ta düzenlenen ve 60 ilden gelen 1500 sporcunun katıldığı turnuvada Karatay Belediyespor Kulübü’nden Genç Bayan Low Kick +70 kiloda Fatmanur Aydın Türkiye ikincisi, Genç Erkekler Low Kick + 57 kiloda ise Muhammet Furkan Karagöz Türkiye üçüncüsü oldu.

Öte yandan turnuvadan ikincilikle dönen sporculardan Fatmanur Aydın,  5-6-7-8 Mayıs 2022’de Antalya’da düzenlenecek “7. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda milli formayla ülkemizi ve Karatay’ı temsil edecek.    

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN SPORCULARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvadan önemli başarılar elde eden Karatay Belediye Spor Kulübü sporcularını, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyespor Kulübümüz, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçemizde sporun birçok branşına yönelik yeteneği olan gelişime açık yavrularımızı tespit ederek yetiştiriyorlar. Söz konusu sporcularımız; şehrimizde, ülkemizde veya uluslararası arenada düzenlenen turnuva ile organizasyonlarda sıkça boy gösteriyorlar. Önemli başarılara imza atıyorlar. Bu vesileyle bizlere, ailelerine kulübümüze gurur yaşatan bütün sporcularımızı kutluyorum. Bizler, Karatay Belediyesi olarak daima onların yanındayız. Gençlerimizin iyi bir şekilde yetişmesi, Konyamızın, Karatayımızın, ülkemizin göğsünü kabartan sporcularımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil edecek Fatmanur Aydın kardeşime ve antrenörlerimize üstün başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere Ait Görsel İçerikler