Sergi
KARATAY BELEDİYESİ 250 BİN TON ASFALT VE 1 MİLYON 200 BİN METREKARE PARKE HEDEFİ İÇİN ÇALIŞIYOR

KILCA: İLÇEMİZİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM ÜRETİYOR OLMAK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ

Karatay Belediyesi, altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Fen İşleri ekiplerinin merkeze uzak mahallelerde yürüttüğü yol yapım, asfalt kaplama ile parke çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni sezon için belirledikleri 250 bin ton asfalt ile 1 milyon 200 bin metrekare parke hedefine ulaşmak hatta yeni rekorlar kırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Hasan Kılca, “İlçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak, onların memnuniyetini görmek bizim en büyük mutluluğumuzdur” dedi. 

Yeni sezon için 250 bin ton asfalt ve 1 milyon 200 bin metrekarelik parke döşeme hedefi koyan Karatay Belediyesi; yol yapım, asfaltlama, parke, bordür, yol onarım ve bakım çalışmalarına programlı bir şekilde devam ediyor. 

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezin yanı sıramerkeze uzak 32 mahallede hummalı bir çalışma yürütüyor. 

BAŞKAN KILCA, ASFALT VE PARKE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleriyle birlikte İsmil, Ovakavağı, Hayıroğlu ve Sakyatan’da yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Ekiplerden bilgi alan Başkan Hasan Kılca, Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı toplamda 60 ekibin Karatay’ın dört bir yanında çalışma yürüttüğünü belirterek, parke yol yapımı için de 12 mahallede eş zamanlı çalışma yapıldığını kaydetti. 

Bu yıl merkeze uzak 32 mahallenin tamamında parke yol çalışmalarını tamamlayacaklarının altını çizen Hasan Kılca, “İlçemize artı değer katacak çalışmalara devam ediyoruz. Karataylı hemşehrilerimizin hayat standartlarını daha da yükseltmek için durmadan çalışıyoruz. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Fakat yaralarımızı hep birlikte saracağız, bu süreçten yenilenerek çıkacağızinşallah. Bizim için ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek en büyük mutluluk. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; Karatay’ın bütün mahalle, cadde ve sokaklarında yeni yol yapımı, asfaltlama, bakım onarım çalışmaları ile parke döşeme faaliyetlerini belirli bir plan dâhilinde devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana özellikle altyapı çalışmalarına hız verdik ve her yıl bu alanda yeni rekorlar kırıyoruz. Bu yıl da asfalt için 250 bin ton, parke için de 1 milyon 200 bin metrekare hedefi koyduk. Ekiplerimiz sağ olsunlar canla başla çalışıyorlar. Koyduğumuz 1 milyon 200 bin metrekare parke döşeme hedefinin 4’te 1’ini şimdiden aşmış durumdayız. An itibariyle Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizde görev yapan toplamda 60 ekiple ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Ben, bu vesileyle, Karatay’ın en iyi hizmeti alabilmesi için bu yaz sıcaklarında gayretle çalışan, ter döken tüm ekiplerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler