Sergi
BAŞKAN KILCA, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA BAYRAMLAŞTI

KILCA: KARATAY’DAKİ BAŞARI HİKÂYESİNİN BAŞ KAHRAMANLARI MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Personelinin bayramını tebrik eden Başkan Hasan Kılca, tam kapanma ve bayram boyunca başarılı ve özverili gayretleri dolayısıyla personele teşekkür ederek, Karatay’daki başarı hikâyesinde belediye personelinin büyük katkısı olduğunun altını çizdi.

Karatay Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Ramazan Bayramı tatili dönüşü ilk mesai gününde Karatay Belediyesi personeli düzenlenen bayramlaşma programlarının ilki Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde oldu. Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği programda personelle bayramlaşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerindeki personelin ardından Karatay Belediyesi hizmet binasında görev yapan tüm personeli de ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tam kapanma ve bayram süresince başarılı ve özverili gayretleri dolayısıyla personele teşekkür etti.

KARATAY’DAKİ BAŞARI HİKÂYESİNİN BAŞ KAHRAMANI MESAİ ARKADAŞLARIMIZ

Başkan Kılca, Pandemiye rağmen Karatay’da güzel işler yapıldığını ifade ederek şunları söyledi: “Yorucu bir süreç geçiriyoruz. Dünyada etkisi hala devam eden Korona Virüs salgını ülkemizde de etkisi hala sürüyor. Biz de bu süreçleri en zararsız bir şekilde atlatabilmek için ve fırsata çevirebilmek için tüm Karatay Belediyesi olarak ilçemize hizmet ediyoruz. Pandemi sürecine rağmen Karatay’da çok güzel işler yapılıyor. Yeni rekorlar kırılıyor. Geçen yıl asfalt rekoru kırdık bu yıl hedefi biraz daha büyüttük. İhtiyacı olan cadde ve sokaklarımıza 250 bin ton asfalt dökeceğiz. Yine 1 milyon metrekare parke hedefi koyduk iş artışıyla beraber 1 milyon 200 bin metrekare parke döşemiş olacağız bu da Karatay’ın tarihinde bir rekor. Yeni bir başarı hikâyesini hep birlikte yazıyoruz bu hikâyenin baş kahramanı da personellerimiz. Yorucu süreçte tüm çalışma arkadaşlarımızın emeği var. Karatay’ımızda Konya’mızda süreci çok iyi bir şekilde yürütüyoruz.  Salgın sürecinde emek veren alın teri döken tüm Personelimizi kutluyorum. Personelimizin daha güvenli ve verimli çalışması ve daha iyi hizmet vermesi için Yeni ekipmanlarımızla, makine parkımızla hizmet ağımızı güçlendiriyoruz. Tüm hedefimiz hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu, refahı ve ‘Bir Başka Karatay’ için. Bu şehre hizmet etmeye el ele vererek bu şehre hizmet vermeye devam edeceğiz. Çünkü Mevlana’nın, Şemsi Tebrizi’nin şehri hizmetin en iyisine layık.”

Ramazan Bayramı’nın pandemi ve İsrail’in hain saldırıları sebebiyle buruk geçtiğini ifade eden Başkan Hasan Kılca, saldırıların İslam coğrafyasındaki sessizlikle birlikte çok daha derin bir üzüntüye neden olduğuna vurgu yaptı.

Hasan Kılca, “Maalesef ilk kıblemiz Mescid-i Aksa, kirli postallarla işgal altında. Ancak Allah’a hamd olsun bu dönemde Filistinli kardeşlerimiz direniyor. Bizler de maddi ve manevi anlamda Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. İsrail’e ve bu zulme göz yuman tüm zalimlerin dün olduğu gibi bugün de karşısında bir ülke var; Türkiye. Bu necip millet, her zaman zalimin ve zulmün karşısında, mazlumun yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. Pek çok dünya devleti bu zulüm karşısında üç maymunu oynarken, dünyayı uyandırmak için çırpınan, birleşmiş milletlerle görüşüp çabalayan bir liderimiz var. Allah ondan razı olsun, ömrünü uzun ve bereketli kılsın” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılca, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Tatlıcak Tesisleri'nin yanı sıra Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Karatay Belediyesi hizmet binasında da düzenlenen programda personelle bayramlaştı.

Habere Ait Görsel İçerikler