Sergi
SELİM SULTAN ASM HİZMETE GİRMEK İÇİN ARTIK GÜN SAYIYOR

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI LEYLA ŞAHİN USTA, KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA İLE BİRLİKTE SELİM SULTAN ASM’Yİ İNCELEDİ


USTA: KARATAY BELEDİYEMİZ GÜZEL BİR İŞ ÇIKARMIŞ 


KILCA: İNSANIMIZIN SAĞLIĞINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ 


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya belediyelerinin sağlığa olan katkılarının takdir edici olduğunu belirtirken; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye olarak sağlık yatırımlarını önemsediklerini söyledi. 


Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 


Hizmete girmek için artık gün sayan merkezin ziyaretinde Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin yanı sıra AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de ziyarette Leyla Şahin Usta ve Hasan Kılca’ya eşlik etti. 


LEYLA ŞAHİN USTA’DAN KARATAY BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi ve bölge için taşıdığı önem hakkında bilgi alan Leyla Şahin Usta, merkezi ilçeye kazandıran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 


Pandeminin dünya genelini etkilemeye devam ettiğini, bu bağlamda sağlığın öneminin her geçen gün daha da arttığına vurgu yapan Leyla Şahin Usta, Karatay Belediyesi’nin söz konusu projeleriyle bu sürece katkı sağladığının altını çizdi. 


Usta, sözlerini şöyle tamamladı: “Devletimiz ve hükümetimizin yanı sıra yerel yönetimlerimiz de vatandaşlarımıza güzel bir gelecek hazırlamak adına gayretli bir çalışma içerisindeler. Belediyelerimiz birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da önemli projeler ortaya koyuyorlar. Bu bağlamda Karatay Belediyemize Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’ni tamamladı ve yakın bir gelecekte hemşehrilerimizin hizmetine sunacak. Merkezi Karatay Belediye Başkanımızla gezdik. Sayın Başkanımız ve belediyemiz güzel bir iş çıkarmış. Güzel bir Aile Sağlığı Merkezi ortaya çıkmış. Ben, Karatay Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Karatay’a ve Konyalı hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” 


SAĞLIK YATIRIMLARINI ÖNEMSİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediye olarak eğitim, altyapı, sosyal ve kültürel alanların yanı sıra sağlık yatırımlarını da önemsediklerini söyledi. 


Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi olarak hükümetin sağlık alanındaki yatırımlarına katkı olması amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizerek, “Hayırsever iş insanımız, hemşehrimiz Ali Gümüş’ün katkılarıyla Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’ni ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bizler, ilçemizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek bir bir hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda sağlığı da çok önemsiyoruz. Yaklaşık 9 ay önce temelini attığımız ve yaklaşık 130 bin metrekare inşaat alanı bulunan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezimiz de tamamladık. Merkezimizde doktor ve hemşire odalarının yanı sıra Gebe İzleme Odaları, Aşı-Bebek İzleme Odaları, Acil Müdahale Odaları Bebek Emzirme Odaları, Toplantı Odası ve Laboratuvar ile mescit bulunuyor. Toplamda 3 milyon liraya mal olan Selim Sultan Aile Sağlığı Merkezi’mizi çok yakın bir zamanda hizmete açacağız. İlçemize ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler