Sergi
“SAĞLIKLI İLETİŞİM MUTLU AİLE OKULU” SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

PROF. DR. SAFFET KÖSE, “İSLAM’DA AİLE” SEMİNERİNDE AİLENİN KORUNMASI VE DEVAMLIĞILIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER VERECEK

Karatay Belediyesi, Enderun Eğitim Vakfı ve Karatay Kent Konseyi işbirliğiyle gerçekleştirilen “Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu” seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Prof. Dr. Saffet Köse, 23 Şubat Salı günü dijital ortamda “İslam’da Aile” konu başlığında bir seminer verecek.

Karatay Belediyesi, Enderun Eğitim Vakfı Konya Şubesi ve Karatay Kent Konseyi işbirliği ile hazırlanan “Sağlıklı İletişim Mutlu Aile Okulu” seminerleri devam ediyor.

Aile kurumunun korunması, ailenin bir bütünlük içerisinde ve sağlıklı bir şekilde devamlılığının sağlanması ve daha birçok konunun ele alındığı seminerler dizisi, bu yıl pandemi nedeniyle dijital platformlardan gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Dr. Rukiye Karaköse, “Evlilikte Sorunlar ve Çözüm Yolları” ana temasıyla bir seminer vermişti. Seminerlerin ikinci oturumunda ise Prof. Dr. Saffet Köse, 23 Şubat Salı günü saat 20:30’da dijital platformlardan “İslam’da Aile”nin önemini anlatacak.

Toplumun temel taşı olan ailenin korunması ve aile kavramının farkına varılması amacıyla yola çıktıklarını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Toplumun temeli olan aileleri eğitim yoluyla bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, toplumsal gelişime ve kalkınmaya ivme kazandırma sürecinde çok önemlidir. Sağlıklı, mutlu ve bilinçli ailelerin oluşturulması ve yaygınlaştırılması için hazırlanan eğitim programlarımız mutlu bir aile hayatının sürdürülmesi için çok önemli konular içermektedir. Tüm hemşehrilerimizi aile ilişkilerindeki değerlerin farkına varmak amacıyla düzenlediğimiz online seminerimizden istifade etmelerini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan 23 Şubat Salı günü saat 20.30’da Zoom programı üzerinden canlı yayınlanacak programa katılmak isteyen vatandaşların sertifikalı oturumlar için aile.karatay.bel.tr adresinden bilgi alabileceği ifade edildi.

Habere Ait Görsel İçerikler