Sergi
BAŞKAN HASAN KILCA’DAN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ

KILCA: TÜM ÇABAMIZ KARATAYIMIZI GELİŞTİRMEYE YÖNELİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte, KOP Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin ve Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu‘na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi(KOP) Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin ve Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu‘na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

BAŞKAN KILCA VE MEHMET GENÇ’TEN KOP BAŞKANI ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, söz konusu ziyaretler kapsamında ilk olarak KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin ile bir araya geldi.

KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’in Konya’ya en iyi hizmetleri vereceğine inandığını söyledi.

TÜM ÇABAMIZ KARATAYIMIZI GELİŞTİRMEYE YÖNELİK

Ziyarette Karatay Belediyesi ve KOP’un birlikte yürüttüğü işbirliği protokolleri ve projeleri de değerlendirme fırsatı bulan Başkan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar KOP ile birlikte birçok işbirliği protokolüne imza attık ve bu projeleri bir bir hayata geçirdik. İlçemizin ve insanımızın hem sosyal hayatına, kültürüne hem de ekonomik hayatına katkı yapan bu projeler, vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle takip edildi ve her birinden güzel dönüşler alıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu ve buna benzer daha birçok projeleri yeni dönemde de yine hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız, Karatay’ımızı her geçen gün daha da güzelleştirmek ve geliştirmektir. Buna yönelik çaba gösteriyor, buna yönelik olarak katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’i tebrik ederek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karatay’a en güzel hizmetlerin ulaşması adına ortaya konan çabanın artarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

KARATAY’IN YENİ İLÇE MÜFTÜSÜ’NE ZİYARET

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Mehmet Genç, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’in yanı sıra Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu’nu da ziyaret etti.

Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’na da yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, Musa İmamoğlu ile birlikte bir süre görüşerek ilçenin genel durumu ile ilgili istişarelerde de bulundu.

 

Habere Ait Görsel İçerikler